Maciej86 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Zastanawiam sie jakie pamięci kupić, myslałem jak o dotąd o dwóch. O Hynixaxh D43, oczywiście 2x512MB lub o GeIL Dual 2 x 512MB UltraX. Tylko czytałem, ze te GeIL kiepsko chodza na platformie AMD :(, czy to prawda? Czytałem, a raczej przeglądałem, recke na AnandTech tych Geil i z tamtąd tego sie dowiedziałem, ze kiepsko tak chodzą. Niestety, nie zabardzo umiem angielski, wiec mam troche trudnosci z szukaniem po zachodnich serwisach. Prosze o pomoc w doborze pamieci, moze macie inne propozycje. Oczywiscie, takie realne, że można dostać te pamieci, a nie istieją tylko w teori ;) (przynajmniej w polsce) EDIT: Troche jeszcze o nich, przeczytałem, niby jednak na AMD, tez dosć dobzre sie @. Znacie moze jakies sklepy, gdzie mozna je taniej dostać? EDIT2: A moze lepiej poprostu kupić DDR PC-500 TwinMos Twister CL 2.5 również 2x512Mb zestaw dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Najlepiej coś na Samsungach TCCD; czyli te geile (ale one są czasem na Hynixach D-43), lub Kingston KHX3200ULK2 a najlepiej A-data Vitesta 566 od gościa z allegro lub z czech. A jak masz mało kasy to hynixy D-43, tlko najlepiej żeby przed D było "J" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Dzieńki za krótką i rzeczową odppwiedź. Bardzo mi pomogła. Pozdrawiam Maciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...