Skocz do zawartości
Mutos

Jakiego Macie Zwierzaka?

Jakie masz zwierze??  

282 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie masz zwierze??

• Ptaszka (bynajmniej nie takiego w spodniach)
      9
    • Kotka
      103
    • Pieska
      158
    • Gada typu zolw inny jaszczur
      16
    • Gryzonia
      31
    • Fretke
      4
    • Węża
      2
    • Inny drapieżnik
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Mieszkam w domu jednorodzinnym, ale nie mam żadnych zwierzaków. Kiedyś moi rodzice mieli kury, pare indyków, pieska, ale teraz to no animals :(

No tak, jak bieda przyciśnie to wszystko smaczne.

Akurat nie z powodu biedy, ale kury piesek zagryzł (zemścił się bo jak był mały to go kilka razy mocno podziobały), a indyki - kilka zdechło, inne nauczyły się latać, może jakiś jeden się ostał - ale to już piesek załatwił :) Zresztą drażniły mnie kury bo wszedzie kupy robiły....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczury to sa inteligentne zwierzaki , mialem kiedys Kaśke :) ehhhhhhhh ...

Hehe dawno temu (w akademiku) miałem Zośkę, była śliczna, szara i płodna jak szarańcza. W drugim miocie miała 17 sztuk !!!!!! z czego wszystkie przeżyły.

Teraz standard: półtoraroczny wyżeł francuski (sunia) ale do tej pory kupę zwierzaków przewinęło mi się przez ręce, głównie kotów. Szczerze: najbardziej sympatyzuję ze świniami (tylko proszę bez uśmieszków), są super sympatyczne, o inteligencji nie mówiąc.

Coil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe dawno temu (w akademiku) miałem Zośkę, była śliczna, szara i płodna jak szarańcza. W drugim miocie miała 17 sztuk !!!!!! z czego wszystkie przeżyły.

Teraz standard: półtoraroczny wyżeł francuski (sunia) ale do tej pory kupę zwierzaków przewinęło mi się przez ręce, głównie kotów. Szczerze: najbardziej sympatyzuję ze świniami (tylko proszę bez uśmieszków), są super sympatyczne, o inteligencji nie mówiąc.

Coil

To z obecnych chyba tylko wciąż ja mam szczura "cudaka"...

Jest świetny, inteligentny no i oczywiście oswojony. Teraz niestety nie puszczam go po pokoju bop kabelki były jego ulubionym zajęciem jak tylko "pilnujący" go zniknął na chwilkę. Ma teraz z 1,5 roku no i troszkę grubawy jest. Ale wziaż kondycja mu dopisuje i specjalnie dokupiłem mu drugą klatkę by się więcej ruszał. Teraz klatka ma już ponad metr wysokości (jedna stoi na drugiej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coil

To z obecnych chyba tylko wciąż ja mam szczura "cudaka"...

Jest świetny, inteligentny no i oczywiście oswojony. Teraz niestety nie puszczam go po pokoju bop kabelki były jego ulubionym zajęciem jak tylko "pilnujący" go zniknął na chwilkę. Ma teraz z 1,5 roku no i troszkę grubawy jest. Ale wziaż kondycja mu dopisuje i specjalnie dokupiłem mu drugą klatkę by się więcej ruszał. Teraz klatka ma już ponad metr wysokości (jedna stoi na drugiej)

tomasir

ja w pozytywnym sensie mowilem ze Kaśka była inteligentna :)

ten zwierzak byl oswojony jak nie przymierzajac pies

najbardziej to lałem z ludzi, jak jechalem rowerem na piffko do Wojewydzkiego Parku , z Kaśką na ramieniu, ehhh, czasem barman polal nawet gatis, z jej powodu :D (to ten co naprzeciw wejscia do ZOO)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On jest inteligentny tylko się strasznie wkur..a jak nikt nei chce się nim zajmować i się odgryza skubaniec :D

A co do inteligencji to on nawet wstaje razem ze mną pewnikiem licząc na jakiś smakołyk, potem idzie spać i wstaje wtedy kiedy moja narzeczona. A później idzie spać i wstaje wieczorkiem kiedy wracam z pracy licząc pewno na kolejne "słodycze" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On jest inteligentny tylko się strasznie wkur..a jak nikt nei chce się nim zajmować i się odgryza skubaniec  :D 

A co do inteligencji to on nawet wstaje razem ze mną pewnikiem licząc na jakiś smakołyk, potem idzie spać i wstaje wtedy kiedy moja narzeczona. A później idzie spać i wstaje wieczorkiem kiedy wracam z pracy licząc pewno na kolejne "słodycze" :D

Musialbys widziec jak Rudi "przybiega" do szyby, gdy malzonka robi cos w poblizu, albo jak sie czai , gdy przychodzi pora karmienia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi