BoloneZ Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 HEJ! jestem BARDZO poczatkujacym HTMLowcem :) chcialem zrobic strone bardza pasuja mi ramki (poniewaz chcialem zrobic strone standart z lewej menu z prawej text) ale doczytalem, ze ramki nie sa dobre :( wiem ze w PHP mozna jakos to zrobic, czy ktos moze mi powiedziec jak albo napisac linki gdzie takie info mozna znalesc ?? Prosze o pomoc !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 http://kess.snug.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[k@rol] Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Jeśli chodzi o PHP to myślę, że nie ma sensu korzystać z jakiś tutoriali a od razu zerknąć do manuala PHP (w dużej części po polsku). I polecam dyskusję na temat ramek - dobre, czy złe oraz ich alternatywy pod ten adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoloneZ Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Dziekuje za odpowiedzi !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 "]Jeśli chodzi o PHP to myślę, że nie ma sensu korzystać z jakiś tutoriali a od razu zerknąć do manuala PHP (w dużej części po polsku). I polecam dyskusję na temat ramek - dobre, czy złe oraz ich alternatywy pod ten adres. na podanej przeze mnie stronie jest solucja, a w manualu podejrzewam ze user zgubi sie na wstepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...