PoGo Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Moja dziewczyna ma Durona na ECSie ze zintegrowanym AC97. Ostatnio dzwikę się skaszanił. Próbowałem usuwać sprzęt, instalować jeszcze raz, windowsowe drivery, sciagalem z www ECS drivery, wylanczalem, wlaczalem karte i nic. Cały czas wyskakuje: "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)" Wyglada to tak jakby karta się sypneła :? jedyne co pozostało to format. Ael watpie zeby to cos dało. Czy to oznacza ze karta jest martwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 albo przeloz do innego slota z sieciowka ostatnio tak mialem bo tez nie mogla jej winda uruchomic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 hmmm na mój gust, jezeli to jest mobo z ac97 :] to nie da sie nic przelozyc bo to jest zintegrowane z plyta 8) ale moge sie mylic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 oj fakt nie zauwazylem sorka:] e tam sie nie da, wszystko to jest kwestia sily. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Chyba nikt nie pomoże :? pewnie sie sypneło gówienko, wszystkie znaki na ziemi i niebie tak wskazują. Chyba ten Mint nie był złym pomysłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...