Yogibabau Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam, mam problem od 3 dni wyskakuje mi jakiś alert , komunikat ,że jestem zagrożony dialerami. Nazywa się Windows Security, i chce żebym coś pobrał z sieci. Zeskanowałem kompa ad-awarem ,Giantem , Antyvirem. Usunąłem co było do usunięcia- a alert pojawia się dalej.... Co to qrcze jest ?Pozdrówko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 usługa posłaniec? masz neostarde?.. byc moze to reklama... zeby kupic od tych co Ci to wysyłąją program który zapobiegnie temu zeby oni to do Ciebie przysyłali... :lol: wariaci... panel sterowanianarzerdzia administranta services odszukujesz USŁUGA POSŁANIEC dajesz własciwosci... klikasz wyłacz i wybierasz z listboxa NIE URUCHAMIAJ ... o ile to to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...