males66 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 mam cela1,2giga i gf4 fx 5500 i opcja jest taka ze niewiem czy mnie wyrobi zasilak 300w codegena. czasami sie komp wiesza w grach czasami nie. czy zasilak moze byc powodem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Pewnie że może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 No to masz GF 4 czy FX, bo nie wiem?:) Moze to tez byc plyta, napisz jaka masz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 geforce4 fx5500. plyta to ecs p6s5at Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Fajnie że masz kartę która nie istnieje. GF FX jak by nazwac numerkiem to byłby to GF5. A czegoś takiego jak GF4 FX nie ma. Masz GF FX5500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 jezu ale masz problem. mnie jsza o wiekszosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 to moze byc plyta i to moze byc zasilacz. A krecisz cos procek? Moze masz mnoznik za duzo, ecs tak ma, ze nie chodzi dobrze na skrajnych wartosciach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 proc nie krecony a plyta dobra bo jeszcze miesiac temu chodzil gf2mx440. No zasilak to chyba jedyna opcja jest. sam juz niuewiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Wiesz, jesli na plycie chodzi gf2mx to nie jest wielka sztuka:) Sprobuj pozyczyc od kogos zasilke i zobacz jak wtedy bedzie, ale tak czy tak musisz wymienic bo codegen 300W to niezbyt wypasna rzecz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...