Skocz do zawartości
R4DOS

Overclocking PL Mag - Przeniesienie z "oślej łączki&qu

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu małego odzewu na postanowilismy z (D)jur(on)em umieścić ten topic na głownym forum.

--Oryginlany teskt z działu Ośla łączka:

Wpadłem na pomysł stworzenia e-zina poświęconej tematyce sprzętu i podkręcania. Potrzebuje do pomocy solidnych osób. Więcej informacji na stronie:

http://republika.pl/rados_cool/ocpl/index.htm

ps.To nie jest oficjalna strona. tak tylko wrzuciłem żeby zainteresowani współpracą mogli rzucić na to okiem. Jak się już dogadamy to zamieszczę to a jakimś porządnym serwie (oczywiście za free)...

---ps. Lisek nie wkurzaj ie na Nas :lol: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie proszę o jakiś odzew. Przecież każdy z Was może <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w tym udział. Myślę że po tym poście nastąpi odpowiedź...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosze Wasaby każdy napisał konkretnie co chce robic jaki dział przejąć czy tam inną robote. Wszelkie propozycje na maila. Numer zerowy byłby zapewne ubogi ale po jego opublikowaniu napewne zgłosiło by sie więcej chętnych. Na początek wystarczy około 5 osób.

Aha!,pilnie poszukiwany grafik.

Proszę więc wszytskich chętnych o powtórne podisanie się pod tym postem i ustalenie skladu. Mag ruszy jak tylko zespół redakcyjny uzbiera się i stworzy pierwsze arty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale trochę długo mnie na necia nie było. ja mam modemik, ale z czasem na internet to spoko - mam prawie nieograniczony. Sorry, ze tak późno, ale długo mnie na forum nie było. Jak się na coś przydam, to moge coś o oc, czy sprzęcie skrobnąć. Jakieś artykuły popisać. No i o O/C - raczej intela. mam taki pomyśł na koncik - albo raczej jeden duży artykuł - o/c starszych procków - od 486. No i mam pare pomysłków, ale to raczej już potem :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale trochę długo mnie na necia nie było. ja mam modemik, ale z czasem na internet to spoko - mam prawie nieograniczony. Sorry, ze tak późno, ale długo mnie na forum nie było. Jak się na coś przydam, to moge coś o oc, czy sprzęcie skrobnąć. Jakieś artykuły popisać. No i o O/C - raczej intela. mam taki pomyśł na koncik - albo raczej jeden duży artykuł - o/c starszych procków - od 486. No i mam pare pomysłków, ale to raczej już potem  :D .

dobry pomysl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę coś zrobić...

Ale na pewno nie bedę się

pierdzielił z jakimiś głupotami-

powidzcie co mam zrobić, jak, na

kiedy- a ja zrobię :wink:

Mam teraz dużo wolnego czasu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...