R4DOS Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Z powodu małego odzewu na postanowilismy z (D)jur(on)em umieścić ten topic na głownym forum. --Oryginlany teskt z działu Ośla łączka: Wpadłem na pomysł stworzenia e-zina poświęconej tematyce sprzętu i podkręcania. Potrzebuje do pomocy solidnych osób. Więcej informacji na stronie: http://republika.pl/rados_cool/ocpl/index.htm ps.To nie jest oficjalna strona. tak tylko wrzuciłem żeby zainteresowani współpracą mogli rzucić na to okiem. Jak się już dogadamy to zamieszczę to a jakimś porządnym serwie (oczywiście za free)... ---ps. Lisek nie wkurzaj ie na Nas :lol: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Tak to pomysł R4DOSa nie moj :D ale moze by cos takiego moglo powstac dla tych ktorzy maja ograniczony dostęp do sieci takie kompendium o/c by sie przydało. jesli ktos chce brac udzial w tym projekcie to dajcie znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Ja już się zgłaszałem na "Oślej Łączce", ale zgłoszę się i tutaj. Tak, żeby wszyscy widzieli. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 ludzie proszę o jakiś odzew. Przecież każdy z Was może <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w tym udział. Myślę że po tym poście nastąpi odpowiedź... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 i kutasowka. nic pomysł spalił na panewce. moze to i lepiej teraz poki nikt nic nie zrobil niz pozniej jak by cos ruszylo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Ja moge cos napisac, ale zeby sie jakos bardziej angazowac, to odpada, bo czasu malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 ja moge w czyms pomuc tylko niewiem w czym mam troche czasu i dobra stalke .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 jeszcze raz ponawiam pytanie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Jam mogę w czymś pomóc. Mam stałke i wolny czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 mam stalke (szybka dosyc), czas i checi, moge odbierac maile :P inne rzeczy tez umiem:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 prosze Wasaby każdy napisał konkretnie co chce robic jaki dział przejąć czy tam inną robote. Wszelkie propozycje na maila. Numer zerowy byłby zapewne ubogi ale po jego opublikowaniu napewne zgłosiło by sie więcej chętnych. Na początek wystarczy około 5 osób. Aha!,pilnie poszukiwany grafik. Proszę więc wszytskich chętnych o powtórne podisanie się pod tym postem i ustalenie skladu. Mag ruszy jak tylko zespół redakcyjny uzbiera się i stworzy pierwsze arty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ja moge cos robic tylko powiedzcie co, moge pisac newsy jakies arty tez bym skrobnal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ja moge cos robic tylko powiedzcie co, moge pisac newsy jakies arty tez bym skrobnal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 oki ID, newsy ze świata sprzętu i softu. arty oczywiście także :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 najbardziej chcialbym odbierac maile (lenistfo :P ) , czasem moge artyqlik walnac, ale wole maile :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 BRuce to też ciężka robota będzie po jakimś czasie;)ale zagdzam sie propozycje na maila!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 big thx, a tera do szkoly lece, nara all :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 no ja juz pisalem. mam modem :cry: ale moge sprawdzac artykuly i takze objac jakis dzial np. hardware czy cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 moge skrobnąć coś nt. strojenia systemików (win, lin) i ew. zgrzytów sprzęt/system sprzęt/soft (dość dobrze i sporo w tym siedze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Sorry, ale trochę długo mnie na necia nie było. ja mam modemik, ale z czasem na internet to spoko - mam prawie nieograniczony. Sorry, ze tak późno, ale długo mnie na forum nie było. Jak się na coś przydam, to moge coś o oc, czy sprzęcie skrobnąć. Jakieś artykuły popisać. No i o O/C - raczej intela. mam taki pomyśł na koncik - albo raczej jeden duży artykuł - o/c starszych procków - od 486. No i mam pare pomysłków, ale to raczej już potem :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Sorry, ale trochę długo mnie na necia nie było. ja mam modemik, ale z czasem na internet to spoko - mam prawie nieograniczony. Sorry, ze tak późno, ale długo mnie na forum nie było. Jak się na coś przydam, to moge coś o oc, czy sprzęcie skrobnąć. Jakieś artykuły popisać. No i o O/C - raczej intela. mam taki pomyśł na koncik - albo raczej jeden duży artykuł - o/c starszych procków - od 486. No i mam pare pomysłków, ale to raczej już potem :D . dobry pomysl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja mogę coś zrobić... Ale na pewno nie bedę się pierdzielił z jakimiś głupotami- powidzcie co mam zrobić, jak, na kiedy- a ja zrobię :wink: Mam teraz dużo wolnego czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...