Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

jaki można założyć radiator lub wentylator na geforce2 mx400 64mb. aktualnie jest na nim wyentylator 40x40 ale bardzo głośno chodzi. myślałem nad zelmanem zm-nb32 ale nie wiem czy będzie pasowałbo ma 37x37 mm. da się to założyć albo jakieś inne propozycje. z możliwością OC. aktualnie jest 175-166@210-183

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciagnac stare chlodzenie i poszukaj jakis stary radiator od procka zeby byl duzy powiedzmy od jakiegos P III by wystarczylo. Przyluz do karty i zaznacz otworki wywierc i przymontuj jakims sznurkiem albo drutem powinno sie trzymacSciagnac stare chlodzenie i poszukaj jakis stary radiator od procka zeby byl duzy powiedzmy od jakiegos P III by wystarczylo. Przyluz do karty i zaznacz otworki wywierc i przymontuj jakims sznurkiem albo drutem powinno sie trzymac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaa. dj.skorek ciekawe po co mu takie chłodzenie :P

Po 1 nie potrzebne mu takie chłodzenie , bo i tak z tej karty nie wycisnie wiecej niz 230(zalezy od firmy)

Po 2 to troche bedzie trudne w zalozeniu :wink: :wink: poprostu nie oplaca sie bawic w takie rzeczy na tej klasie sprzetu.

pikolo61 jezeli chcesz zeby bylo cicho to zaluz sobie jakis cichy wentylator, a o podkrecaniu juz bardziej zapomnij bo duzo to ci nie da :)

A jak juz bardzo chcesz podkrecac to kup se poprostu cichszy i wiekszy wiatrak np. polecam allegro.

A co do zalmana to bedzie pasowal. Zrobisz jak uwazasz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1 nie potrzebne mu takie chłodzenie , bo i tak z tej karty nie wycisnie wiecej niz 230(zalezy od firmy)  :lol:

Karta jest Xpowera to chzba nie za dobrze maże się jeszcze coś wyciśnie.

jaką pastę jeszcze do tego. na tym oc co teraz radiator jest chłodny ale jak się dotknie od góry to można się poparzyć. tą pastę to jakąś do 20zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie czy wam w gf 2 pokazuje temperature na karcie ??????? prosze o szybka i sesowną odpowieć

Mnie na przykłąd nie ponieważ nie mam sensorów. Wiem że w niektórych winfastach dało sie odczytać ;) Krótko i zwięźle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...