icemanhi Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam! Mam yopera... a pytanie tak jak w temacie jak zrobic zeby po uruchomieniu systemy nie wystartowaly X ?? tzn zebym mial konsole... bo musze zmienic odswieazanie bo w X wykracza poza moj monitor :/ z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 podczas bootowania wpisz w prompt LILO: linux 3 Potem polecam zmienić zapis w inittab: id:4:initdefault: na id:3:initdefault:. Startujące Xy z systemem są be. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Startujące Xy z systemem są be. Kazdemu wedlug potrzeb ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A nie prosciej wcisnac CTRL+ALT+F1-F6 zeby przejsc na konsole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 podczas bootowania wpisz w prompt LILO: linux 3 Potem polecam zmienić zapis w inittab: id:4:initdefault: na id:3:initdefault:. Startujące Xy z systemem są be. Pozdrawiam. akurat mam gruba :> dziekij wszystkim zrobilem tak jak krzychu ctrl+alt+f1-6 przelaczanie pomiedzy konsolami a ctrl+alt+f10 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 akurat mam gruba :>To nieistotne - poczytaj Linux BootPrompt HOWTO :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 akurat mam gruba :> To nieistotne - poczytaj Linux BootPrompt HOWTO :-) spoko spoko :D poczytam... wogole to dopiero zaczynam zycie w linuxie hehe tzn wczesniej sie bawilem w jakies mandrake auroxy.... ale stwierdzilem ze wezme sie za cos trudnego :> i odrazu zaczynam lepiej lapac..... a wogole to polecam ArchLinux bardzo szybki kompilowany pod i686 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...