M@rT!N Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Czy ma ktos moze ta wersje Powerstripa (v3.20 build 304) ??????? Za h.ja nie moge jej znalezc. :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 qrde szkoda a juz mialem pomysl na wywalenie wrednego "Tips of the Day" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tu sa takie 3.26 Build 328 (PL) , 3.28 Build 335 Final http://www.extremepc.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Sorry nie zauwazylem jednaj rzeczy ( PATCH DO NOT WORK UNDER WIN XP (SORRY,I WONT PAY 500$ FOR NICE GUI...) FUCK YOU BILL & YO MOMMA ) Nici z latki do Powerstripa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 M@rT!N daj adres do tej latki ja mam w98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...