Skocz do zawartości
djsmola

WINDOWS DO GRANIA NA P4

Rekomendowane odpowiedzi

bo w 2000 GUI windowsowe nie jest składane z bitmap? :lol:.. powyłączaj troche shitu.. cienie pod myszką oknami... itp... pozatym 2000 był z pzreznaczeniem na zastosowania serwerowe .. więc szybkość była jednym z wyznaczników...

pozatym.. FSB czy FPS? :lol: moze czegos nie rozumiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo w 2000 GUI windowsowe nie jest składane z bitmap? :lol:.. powyłączaj troche shitu.. cienie pod myszką oknami... itp... pozatym 2000 był z pzreznaczeniem na zastosowania serwerowe .. więc szybkość była jednym z wyznaczników...

pozatym.. FSB czy FPS? :lol: moze czegos nie rozumiem...

moim zdanie priorytetem systemow do serwerów jest stabilność, a nie szybkość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stabilność powinna być priorytetem także dla domowych systemów... Czy jest to już różnie bywa niestety.

Co do tych fps, jaka jest różnica, o ile spadek ? Domyslam się, że nie dużo i grać nadal możesz we wszystko płynnie (no Doom w niższej rozdzielczości) ale ciekaw jestem ile, bo sam mam podobny sprzęt i XP, a 2000 nigdy nie miałem okazji testować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a xp nie jest stabilny? chyba tylko na AMD :lol:.. na moich intelach smiga po 600 godzin bez problemów... (i bynajmniej nie słuzy tylko do oglądana www i winampowania muzyki... believe me.. or not :))

pozatym wyobraź sobie mulący ale super stabilny server... ja nie potrafię... :] - napewno bym z niego nie korzystał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi