aleksander! Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam! Mam okazję kupić Nisana Primerę kombi rocznik 93, benzyna 1.6 16V z KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ. 2 poduszki, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, ABS, elektryczne szyby i lusterka. 100% sprawny. Interesują mnie opinie osób, które jeździły albo jerzdżą Primerą. Wadą pewnie są drogie części... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 A mozesz powiedziec ile ma przejechane i co bylo robione w nim do tej pory ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 zalety - auto japonskie wiec trwale wady - sam wymieniles ale ja bym do tego dodal "jak cholera" :) Do nissana ale almery znajomy oststnio szukal listwy nadrzwiowej i komplet na przod i tyl na jedna strone kosztowal ponad 400 zl za kawalek plastiku .... w koncu kupil na szrocie od innego i przerobil :) Co najlepsze nie bylo zamiennikow i ogolnie malo jest zamiennikow Ale jesli o auto ktos bal a ty masz dodatkowe 2 tys zl zeby je doinwestowac to mozna sie zastanowic. Bo jak by auto nie bylo zadbane zawsze na poczatku musisz dolozyc przy tak starym aucie - a to tlumik juz sie zaczyna prosic o wymiane, a to sprzeglo, a to silniczek krokowy, a to okaze sie ze akumulator juz slaby plus wymiana filtrow, oleju itd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 NIssany to bardzo solidne samochody, sam przesiadłem sie z nissana micry (16 lat) bo sie rozsypał na honde Civic, tez 93, i powiem ze sie niezawiodłem, świetne autko, ale niestety tylko do przyszłego roku, dałem za nią 6500 zł i wszystko w swietnym stanie, silnik wygląda jak prosto z saolnu wiec mozna na nmim jesio zarobić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 a co możecie mi powiedzieć o samochodzie który sie nazywa Rover 620... czytałem wiele opinii i miażdżąca ilość była pozytywna ale jestem ciekaw też waszego zdania.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 drogieeeee czesci bardzo trudno dostac nieorginalengo c bedzie pasowac ... dla przykladu poduszka amortyzatora w fordzie 70zl za dwie do nisanna p. 1100 za dwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 drogieeeee czesci bardzo trudno dostac nieorginalengo c bedzie pasowac ... dla przykladu poduszka amortyzatora w fordzie 70zl za dwie do nisanna p. 1100 za dwie :D do japońców są takie ceny... do toyoty yaris przedni zderzak 2000 PLN btw. co do tematu, to moze by lepiej qpic Honde civic z jakiegos nowszego roczniku..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...