Kapela Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Dokładniej chodzi mi o program co bede mial na swoim kompie serwer pocztowy, najlepiej zeby nie byl jakis prymitywny tylko zeby mozna bylo troche opcji pozmieniac takie jak rozmiar wiadomosci itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Postfix, sendmail, exim... MTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapela Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 one sa pod linuxa chyba, a istnieje cokolwiek na windowsa (mam xp sp2) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Polecam Merak Mail Server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vangug Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 A co myślicie o serwerze poczty 602Pro LAN SUITE ? Ja mam swoją własną domenę i wiadomo chcę ją wykorzystać maksymalnie. Na linuxie się nie znam. Ten serw jest pod windę i jest darmowy jeśli używa się do 5-ciu kont mailowych. Ma antywira, antyspama, szyfrowanie SSL, automatycznie kompresuje załączniki itp. itd. Wykaz funkcji na ich stronie http://www.software602.com/products/ls/features.html jest naprawdę imonujący :lol: Mam kompika idealnego na serwerek i chyba właśnie ten zainstaluje. No chyba że ktos zna jakiś lepszy soft? A może jest jakaś "user-friendly" dystrybucja linuxa z serwerkiem z podobnymi funkcjami? Oczywiście konsolowe odpadają - równie dobrze mogę sobie na DOSie postawić serwer :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...