sinus Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam... Prosze, o pomoc, jezli ktos mialby dostep do tranzystorow T20NF oraz T19PF... (lub ewentualnie zamiennikow) Niestety spaliły się w moim Helixie HXA 400, a nie nigdzie nie umiem znaleźć nowych...nawet na gieldze w czesciach z odzysku szukałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 http://img.allegro.pl/photos/oryginal/32/3...5481/32548187_1 To tranzystory z jednego z kanalow, niestety nie wiem ktorego, bo wzmacniacz jeszcze leży u elektronika znajomego.... Oczywiscie chodzi o te z puszeczkami, czyli bipolarne chyba? ;) Nie wiem, czy sa takie, czy nie ma... az tak sie na elektronice nie znam niestety :( Wiem, ze sie spalily, i firma Helix nie udostepnia czesci :? Na nich nie pisze nic wiecej poza tymi oznaczeniami i logiem Helixa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...