Kml Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 witam mam taki problem : mam 2 dyski 80gb seagate i 30gb ibm 80gb to mój dysk master po podłączeniu ibm-a (slave) na tą samą taśme co 80ka i cdrw na sec slave na drugiej taśmie wtedy widzi ibm-a ale jako dysk wymienny i przed wejściem na niego chce go sformatować :/ dlaczego ?? po odlłączeniu cdrw i podłączeniu ibm-a do drógiej taśmy działa normalnie ... ale to oznacza że nie moge mieć razem ibm-a i cdrw tak więc tak być nie może :twisted: o co w tym loto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 a czemu czepiasz cdrw jako slave :?: chyba powinien isc jako master. a probowales przestawiac zworki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 zmieniłem cdrw na master (slave oczywiście) i jest to samo a po zamianie taśmy master (końcówki środkowa z końcową) nie widział ani seagate ani ibm-a :/ dlaczego wykrywa mi go jako dysk wymienny ?? :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 a zworkami sie bawiles :?: kiedys mialem podobny problem z dyskiem samsunga, zle go zezworkowalem i w windowsie chcial go formatowac, pobawile sie zwortkami i wszystko zaczelo pracowac jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...