R_I_P_ Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 czy ktos wie moze gdzie znajduje sie opis jak wykonac modyfikacje napiecia na plycie EpoX 8KHA+... bo tak szukam i szukam... i znalezc nie moge... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 czy ktos wie moze gdzie znajduje sie opis jak wykonac modyfikacje napiecia na plycie EpoX 8KHA+... bo tak szukam i szukam... i znalezc nie moge... :)A widziales jakiego Tristanek mial moda na 8KHA+??? fajny nie???. Na tweak.pl przy recenji plyt z viakt266a bylo opisane przez evil_on'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Nie boisz sie że niechcący oderwiesz ten kabelek od chipa? Ja tam mam zrobionego moda elegancko. Jak dorwe na dniach cyfraka to zrobie zdjęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Nie boisz sie że niechcący oderwiesz ten kabelek od chipa? Ja tam mam zrobionego moda elegancko. Jak dorwe na dniach cyfraka to zrobie zdjęcia. nie bo juz nie mam tej plytki! :) teraz 8k3a rev1.1 z 6ch soundem. Aha nie oderwalem :) jak ja mialem :). solidnie przylutowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 czy ktos wie moze gdzie znajduje sie opis jak wykonac modyfikacje napiecia na plycie EpoX 8KHA+... bo tak szukam i szukam... i znalezc nie moge... :)A widziales jakiego Tristanek mial moda na 8KHA+??? Zarabiste... ja tez takiego chce! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A macie jakiegoś linka do zdjęć moda Tristana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A macie jakiegoś linka do zdjęć moda Tristana.no mamy http://titan-lux.com.pl/dreggo/jelen/ilust...stracje/mod.jpg pozdro Tristan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...