kosteg Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 pod zalaczonym linkiem znajduje sie opis i wyglad mojego wc - czekam na ocene i komentarze :) http://republika.pl/kosteg/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Szkoda, że nie ma wszystkich zdjęć. Czy przypadkiem nie chodziło tylko o reklame. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosteg Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 nie - mialem zamiar sie pochwalic tylko i wylacznie - a ze jedna mam stronke do linka z allegro i tu to juz inna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Fajny ten grill na na PAPSTa (tak mi sie wydaje) i ten tego....skad masz ? hyhyhyhy :lol: Szukam czegos takiego na mojego dziada 172mm :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 sorki.... ale nie podoba mi sie .. taki shit :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 ty no masz pozyczycz aparat!! to musi kurde super wygladac ta woda z lusterkiem i diodkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 to akwarium fajne :] widzialem takie flakony w ikei tylko ze 1,5litra max :] skombinuj jeszcze jakies zdiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosteg Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 gril na papsta dostalem oryginalny razem z wentylem na allegro tylk osrobek nie bylo ale w castoramie imbusy sobie dopasowalem :) co do efektu to owszem wydaje mi sie ze robi wrazenie - wiem ze nie wszyscy lubuja sie w zestawach zewnetrznych ale coz - o gustach sie nie dyskutuje - a dla mnie to tylko takie - im wiecej wody tym lepiej co do zdjec to sam czekam na aparata bo chcialbym pochwalic sie caloscia - z wlanym niebieskawym plynem antyfreeze i wlaczonym podswietleniem to refleksy mi osobiscie sie bardzo podobaja (poswietlenie to czerwone diody na okolo) pojemnik - lane szklo o pojemnosci ok 8l - w zadnym sklepie tego nie dostaniesz - jak to szklarz zobaczyl to sam nie mogl uwierzyc :) jest wielki i ciezki i nikt takiego nie ma :P - nie ma laczen tak jak akwaria kupne czy robione a do tego zadne z nich nigdy nie bedzie tak szczelne poniewaz regulator do wiatraka ma potencjometr na przewodzie a reszta jest na plytce kombinuje wlasnie zaslepke w to wolne miejsce pod nagrzewnica gdzie wokol galki potencjometra bedzie pierscien swiecacy coraz jasniej (na plytce sa 2 diody - pierwsza to zasilanie (swieci/albo nie) drugo jasnoscia pokazuje obroty - chce je wstawic w ta zaslepke) - sprawilem sobie tez ostatnio kilka przelacznikow (nie wiem jak sie nazywaja - takie dzwignie wystajace - gora wlaczone dol wylaczone) ktore tez mam zamiar umiescic na tej zaslepce a co do samego lustra to w sumie jest ono troszke przypadkiem - jak robilem ta podstawke pod pojemnik to zmierzylem osobno wysokosc podkladem zelowych otworow w pojemniku i nagrzewnicy - zapomnialem o tym ze zel sciska sie pod ciezarem wiec zostalo mi 4mm... i pojawilo sie lustro :) beda tez jeszcze podstawki pod podstawe ? znaczy sie nogi - znalazlem w starym telewizorze takie fajne ktore jak mi sie zdaje pasuja idealnie (okaze sie) kolega obiecal pozyczyc mi cyfrowke niedlugo wiec mam nadzieje ze pojawia sie nowe foty... pozdrawiam i czekam na kolejne opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...