dex8 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam. Planuje wreszcie pozbyc sie tego mojego kochanego ECS-a i zastanawiam sie nad czyms zeby obsluzylo durona 1400 - 1600 bo podobno to doooobry sprzecik do krecenia i nie tylko ;) Przeszukiwalem allegro i znalazlem takią aukcje : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35310821 Co sadzcie o tej płycie ? Wystarczy dla poczatkujacego overlokera ? Oczywiscie nie bede krecil procka extremalnie. Prosze o pomoc. Z gory dzienkuje. PS: Jak nie ta plytka to co byscie mogli polecic nie drogiego ale w miare ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 IMO jak juz brac to cos lepszego, ile masz $ do wydania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex8 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 No mam urodziny niedlugo to kasy troche dostane. Zakladam ze kupie płytke na allegro. Czy za 150 - 200 zł da sie cos kupic lepszego ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 raz a dobrze : proponuje ABIT NF7 v2.0 albo EPOX 8RDA3I ... 300-330zl ... A TAK W OGÓLE TO SZUKAJKA NIE GRYZIE ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Durona przez fsb nie podkręcisz na tym msi. Jak nowa płyta do 200 zł. to chyba tylko kt600 np. epox krai. Jak coś lepszego to zostają tylko używane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex8 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 raz a dobrze : proponuje ABIT NF7 v2.0 albo EPOX 8RDA3I ... 300-330zl ... A jak kupie ktoras z tych płyt to pujdzie na niej ten moj stary duron 800 ? Bo jak kupie drozsza płye to procesor dopiero za miesiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 pewnie ze pojdzie. ale ja byn nie radzil kupowac nowych plyt na allegro, bywa ze plyty padaja i masz potem problemy z gwara. a czesto cena jes marnych pare zl nizsza ale jak sie doliczy przesylke to juz lepiej u miejscowego pana marka kupic naprzeciwko miesnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Będzie działać bo odbydwie płyty obsługują FSB:200/266/333/400 wiec nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex8 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Oki dzienki za informacje ;) Jeszcze tylko jedno pytanko. W sklepie Tweaka jest kilka rodzaji tej płyty w roznych cenach. Czy zwykła Abit NF7 n-Force2 v2.0 za 279 zł wystarczy czy wybrac jakas inna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jasne ze wystarczy, chyba ze planujesz w najblizszej przyszlosci dysk SATA lub chcesz miec FireWire itp zabawki.. Tyle ze ja osobiscie bym wolal Epoxa 8RDA3I nForce2 Lan, bo teraz mam Epoxa i jestem bardziej niz zadowolony. Cena minimalnie nizsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 tez bym sie skusil na epoxa :] chocby dlatego ze mial ladniejsze opakowanie niz abit :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...