Maniek89 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 witam zalozylem ten temat poniewaz juz z 10 razy formatowalem dysk przez te pier..... wirusy mam latki na Xp i service packa2 jak wlaczam kompa to wyswietla mi sie blad o W32 services lub cos takiego i zaraz po tym zaczyna sie komp świrowac np.odrazu po tym menu start i wyglad windowsa zmienia sie na win98 :( Blagam help!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A jestes pewien ze to wirusy? Przeskanuj dysk jakims antywirem po instalacji- jak cos znajdzie, znaczy ze wirusy. Ja bym jednak stawial na jakies bledy w konfiguracji (moze sterowniki, moze jakis konflikt- tutaj akurat nie mam pomyslu). Popatrz w podgladzie zdarzen co sie dokladnie dzieje i napisz jakie dokladnie wyskakuja ci bledy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 A jestes pewien ze to wirusy? Przeskanuj dysk jakims antywirem po instalacji- jak cos znajdzie, znaczy ze wirusy. Ja bym jednak stawial na jakies bledy w konfiguracji (moze sterowniki, moze jakis konflikt- tutaj akurat nie mam pomyslu). Popatrz w podgladzie zdarzen co sie dokladnie dzieje i napisz jakie dokladnie wyskakuja ci bledy. sory ze tak zwlekalem ale dopierro teraz zobaczylem twoja odpowiedz bo znowu formatowalem dysk :( ale juz jak nie zainstalowalem service packa 1 i wszystko smiga bez problemu juz ponad tydzien ale zatao mam problemy z uzyciem pamieci podaj mi swojego meila albo gg to pogadamy tam Pozdro!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 A jekie masz ramy? Przetestuj je memtesterm (czy memtesterem)!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 mam ramy nie wiem jakiej firmy ale chodza na 333mhz ale nie wiem co maja do tego ramy?? :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...