Skocz do zawartości
beriam

Zmiana gryzonia ...

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie jaki model sobie wybrac, obecnie mam Logitech MX500 z ktorej jestem bardzo zadowolony, ciagle wyglada jak nowa, ale brat jest leworeczny i tu jest problem ...

Zastanawiam sie dosc mocno nad innym modelem Logitech'a:

Logitech MediaPlay Cordless Mouse

http://www.idg.pl/news/71416/100.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A koniecznie chcesz cos bez kabla? Pozatym musze Cie zmartwic, ale ten Logitech MediaPlay Cordless Mouse jest tylko dla praworecznych...

Pozostaje mx310 dla prawo i lewo recznych:)

Mozesz tez sprobowac Razer Diamondback Chameleon, tez dla lewo i prawo:)

A jak cos z bezprzewodowych i szybkich no to nie masz wyjscia, a4 tech?:) A ja gdzies czytalem ze a4tech wykupil mx optical engine, wiec chyba a4tech nie bedzie zly:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Mozesz tez sprobowac Razer Diamondback Chameleon, tez dla lewo i prawo:)

A Magma nie jest dla lewo i prawo? :P Mam tego razerka od jakiś 24h i mogę powiedzieć, że jestem w 100% zadowolony z wydanych "pienięsy" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde, nie zauwazylem wzmianki o motywie antymankut :?

osobiscie jestem zwolennikiem Logitech'a i jakos trudno mi sie przezucic na cosik innego...

zawsze gdy obralem taka strategie to przewaznie konczylo to sie qpa ...

mycha mi sie podoba wizualnie i dane tech. nie sa zle .... a cena wmiare przystepna , jak na gryzonia :wink:

Ale szczerze, warto sie pchac w ten model, razer jakos mi nie podchodzi a inne modele myszek o ktorych wspominaliscie juz przerabialem z marnym skutkiem .... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Magma tez, chyba:P A ja tam wole Logitecha:) Ale klawiaturke to masz dobra:))) I jaki pad do tego?:)

Narazie zwykła, niebieska szmacianka z Ikei/Empiku, bo nie ma pieniędzy na nic lepszego. Lepiej śmiga po samym biurku, ale nie chcę ślizgaczy ścierać niepotrzebnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Magma tez, chyba:P A ja tam wole Logitecha:) Ale klawiaturke to masz dobra:))) I jaki pad do tego?:)

Narazie zwykła, niebieska szmacianka z Ikei/Empiku, bo nie ma pieniędzy na nic lepszego. Lepiej śmiga po samym biurku, ale nie chcę ślizgaczy ścierać niepotrzebnie.

Polecam podkladki firmy Fellowes, mam takowa z podkaldka pod nadgartek juz prawie 2 lata i wyglada prawie jak nowa a moj MX500 smiga pieknie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm... a ja mam dkt i jestem bardzo zadowolony:) www.abcgracza.pl tam macie duuuuzo o podkladkach i myszkach, wpadnijcie tam czasem:)

I mozecie tez zapytac szefa, tam jest jego gg, jako ze siedzi w tym od dawna to ma duuuza wiedze:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi