=KrAnKeD= Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Tak poza "konkursem" Ford Mustang :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Mam pomysl na wybor samochodu. Proponuje wybierac "samochod miesiaca" prawo glosu beda mieli tylko ci ktorzy zglaszaja swoje typy (zeby uniknac nieuczciwego kolesiostwa "zaglosuj na moje auto co ci zalezy") Na przyklad moze wygladac to tak ze od 1-7 grudnia wybieramy auto listopada. Kazdy zainteresowany podaje jedno auto ktore mu sie podoba (oprocz wlasnych) a ktore bylo zgloszone w listopadzie. Glos moze wygladac tak- S_Works - Subaru (pociag) xpector - RX-8 (Kranked) itd. po uplywie siedmiu dni ktos podlicza glosy, jesli zabawa sie przyjmie to mozemy wybierac tez auto roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Popieram kolege wyżej. ale prościej było by stworzyć osobny Topic z głosowaniem jako ankietą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Mój Tiburion przy 60% gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 To kiedy konkurs?? Musze moje bryczki "odziac" odpowiednio na tą (tę) okazję ;) Najlepiej ankieta i każdy kto bierze udział pisze jedngo posta z scrinem swojej bryczki... idento jak w konkursie na profil...tylko żeby co miesiąc tak było... i ktos na serio musiałby sie za to wziąc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jezeli nic sie nie zmieni lub nie bedzie innych propozycji to chcialbym na probe przeprowadzic takie glosowanie, proponuje termin od srody 1 grudnia do niedzieli 5 grudnia. W niedziele o 22.00 zrobic podsumowanie i opublikowac wyniki. Na razie glosuja tylko ci ktorzy wystawili swoje auta do konkursu, jesli temat sie rozwinie to mozna by opracowac jakis bardziej powszechny system glosowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 S_Works, do kogo zgłaszać swój udział?? I może zarządź jakieś reguły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00st3r Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Oto moj lancer :D [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 S_Works, do kogo zgłaszać swój udział?? I może zarządź jakieś reguły.Nie trzeba zglaszac udzialu, jesli wystawiles auto mozesz glosowac, sprawdz moj post wyzej tam to w miare dokladnie opisalem. Na razie glosowanie jest tylko dla tych ktorzy zamiescili zdjecia swoich aut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 To teraz cośik odemnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam. Dopiero co się zalogowałem, ale mam swój samochodzik i chciałem go wystawić, ale jakoś nie moge wysłać swojego jpg. :( Używam Opery i może to dlatego? :( Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 masz jakies konto ftp ? musisz miec konto ftp wrzucic na to konto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 @K-mil78 - patrz na pierwszy post. tam jest gdzie możesz wstawic swoje screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 nie mam konta :( no i tyle było moich wózków :( Dzięki mlodass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 obrazki morzesz wstawić na www.imageshack.us obsługa tego jest bardzo prosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 padl mi dysk i tylko tyle co udalo sie zachowac, nawet calej gry nie skonczylem (to tak poza konkursem), widze ze moj pomysl chyba sie przyjal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 A oto mój wózek: Dzięki Wielkie dla "el_gringo_dado" za radę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 No to co?? Czas zacząć konkurs?? Oddam pierwszy głos. Głosuje na: PoGo i jego Peugot 206 jak dla mnie wózek jest wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 R.i.P. - Hyundai Tiburon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 b00st3r i jego Lancer - miodzio.... ech... miłość do lancerów jest ślepa i wieczna :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Oddaje głos na: PoGo i jego Peugot 206 Milutki jest :] RAZOR post w tych samych 15 sekundach :P lecz na inne samochody :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 możnaby zrobić ranking, ale nie za bardzo wiem jak się za to zabrać, ewentualnie można zrobić coś w stylu konkursu na najlepszy profil :) jak macie jakieś pomysły konkretne to walcie, ja też jestem za czymś takim.Najlepiej by bylo zrobic ankiete ale nie wiem do ilu jest ograniczenie(ale pm do modera i moze cos sie da zrobic) EDIT Glosowalem na autka wasiela ale gdy tylko zobaczylem autko Qezal'a od razu zmienilem zdanie-on ma moc,on wygra.. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00st3r Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Rob@k - Mazda RX 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 ja głosuję na R.i.P. (Hyundai Tiburon) @zene - napisz konkretnie które autko, żeby wygrało tylko jedno :) mam już plan. będziemy robić takie głosowanie raz na miesiąc. po 7 grudnia, zrobi się czystkę, a ja w pierwszym poście zrobię UPDATE ZWYCIĘZCA LISTOPAD 2004 i później znowu wystawianie aut, a w styczniu glosowanie i ja znowu dopisuje w pierwszym poście: GRUDZIEŃ 2004... Oczywiście autka wystawione w trakcie tego głosowania biorą udział dopiero w następnym. Głosując oceńcie czy to dobra opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 k-mil i jego RX-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 RX-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Toyota Supra ;) http://kamilwrc.republika.pl/s2/1.jpg http://kamilwrc.republika.pl/s2/2.jpg http://kamilwrc.republika.pl/s2/3.jpg http://kamilwrc.republika.pl/s2/4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Oddaje glos na PoGo i jego 206. [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Po pierwsze podoba mi się kilka wózków: Subaru - pociag subaru - el_gringo_dado TiBURON GT V6 - R.i.P. RX7 - wasiela (REWELKA!!!!!!) Super wygląda :D A tu mam jeszcze kilka moich wózków: Mitsubishi Lancer EVO A tu warjacja na temat Nissana 350Z: i to by było na tyle .... narazie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Mój sprzęcior: Honda Civic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...