Skocz do zawartości
jonzi

NFSU2: GALERIA WASZYCH AUT!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pomysl na wybor samochodu.

Proponuje wybierac "samochod miesiaca" prawo glosu beda mieli tylko ci ktorzy zglaszaja swoje typy (zeby uniknac nieuczciwego kolesiostwa "zaglosuj na moje auto co ci zalezy")

Na przyklad moze wygladac to tak ze od 1-7 grudnia wybieramy auto listopada.

Kazdy zainteresowany podaje jedno auto ktore mu sie podoba (oprocz wlasnych) a ktore bylo zgloszone w listopadzie.

Glos moze wygladac tak-

S_Works - Subaru (pociag)

xpector - RX-8 (Kranked) itd.

po uplywie siedmiu dni ktos podlicza glosy, jesli zabawa sie przyjmie to mozemy wybierac tez auto roku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kiedy konkurs?? Musze moje bryczki "odziac" odpowiednio na tą (tę) okazję ;)

Najlepiej ankieta i każdy kto bierze udział pisze jedngo posta z scrinem swojej bryczki... idento jak w konkursie na profil...tylko żeby co miesiąc tak było... i ktos na serio musiałby sie za to wziąc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli nic sie nie zmieni lub nie bedzie innych propozycji to chcialbym na probe przeprowadzic takie glosowanie, proponuje termin od srody 1 grudnia do niedzieli 5 grudnia.

W niedziele o 22.00 zrobic podsumowanie i opublikowac wyniki.

Na razie glosuja tylko ci ktorzy wystawili swoje auta do konkursu, jesli temat sie rozwinie to mozna by opracowac jakis bardziej powszechny system glosowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

S_Works, do kogo zgłaszać swój udział?? I może zarządź jakieś reguły.

Nie trzeba zglaszac udzialu, jesli wystawiles auto mozesz glosowac, sprawdz moj post wyzej tam to w miare dokladnie opisalem.

Na razie glosowanie jest tylko dla tych ktorzy zamiescili zdjecia swoich aut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możnaby zrobić ranking, ale nie za bardzo wiem jak się za to zabrać, ewentualnie można zrobić coś w stylu konkursu na najlepszy profil :) jak macie jakieś pomysły konkretne to walcie, ja też jestem za czymś takim.

Najlepiej by bylo zrobic ankiete ale nie wiem do ilu jest ograniczenie(ale pm do modera i moze cos sie da zrobic)

EDIT

Glosowalem na autka wasiela ale gdy tylko zobaczylem autko Qezal'a od razu zmienilem zdanie-on ma moc,on wygra.. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja głosuję na R.i.P. (Hyundai Tiburon)

@zene - napisz konkretnie które autko, żeby wygrało tylko jedno :)

mam już plan. będziemy robić takie głosowanie raz na miesiąc. po 7 grudnia, zrobi się czystkę, a ja w pierwszym poście zrobię UPDATE

ZWYCIĘZCA LISTOPAD 2004

i później znowu wystawianie aut, a w styczniu glosowanie i ja znowu dopisuje w pierwszym poście: GRUDZIEŃ 2004... Oczywiście autka wystawione w trakcie tego głosowania biorą udział dopiero w następnym.

Głosując oceńcie czy to dobra opcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze podoba mi się kilka wózków:

Subaru - pociag

subaru - el_gringo_dado

TiBURON GT V6 - R.i.P.

RX7 - wasiela (REWELKA!!!!!!) Super wygląda :D

A tu mam jeszcze kilka moich wózków:

Mitsubishi Lancer EVO

Dołączona grafika

Dołączona grafika