el_gringo_dado Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Chyba już ostatnia partia moich wózków. Już nie mam pomysłów na nowe. Golf 3000GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 I jeszcze jedna propozycjia :D Pontiac GTO: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 I jeszcze raz ja, tym razem na tapetę wziąłem Lexusa IS 300: To chyba starczy na jakiś czas :D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Oto wyniki mojej zabawy z nudów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja wrzuce linki bo screeny zajmuja 1280x1024 a nie chce rozciągać forum http://www.freewebtown.com/pawel1/NFSU2/0,95.JPG http://www.freewebtown.com/pawel1/NFSU2/TT.JPG http://www.freewebtown.com/pawel1/NFSU2/CELICA.JPG http://www.freewebtown.com/pawel1/NFSU2/Focus.JPG Cały czas jeszcze tuninguje, tak więc za jakiś czas będzie kolejna wrzutka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL3Y Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Moja Supra nia przeszedlem gre w takim stanie w jakim jest na fotce;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Narazie najladniejsza jest ta supra czarna. Najzabawniejszy i pretendujacy do miana shitex&plastix of the year jest Golf el_gringo_dado (szczegolnie te powieki - bo to nie mozna brewkami nazwac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Głos na PL3Y'a Zwykła niewieśniacka fura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 fur fajne szczególnie n2o :] btw, ja mam problem z nfsu2... mam narazie 5% gry i jak pokazały mi sięte dwa wyścigi na torze (żółte kółka) wchodze w nie to gra się wyłącza, chce gre odinstalować ale niewiem gdzie jest folder z save.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 No nareszcie jakiś ruch na forum - a już myślałem że już nie ma zainteresowania tym tematem. Fajne te nowe furki. Ten żółty Nissan 350Z Pawła - bardzo fajny (troszkę inne felgi bym dał i pokolorowałbym). Brawo!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Mitshubitshi - to w/g mnie świetnie wygląda Mazda - tym jeżdże w karierze Ford - taki chciał bym mieć w rzeczywistości :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Dobra, a teraz moje fura I jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 http://kamilwrc.republika.pl/s3/1.jpg http://kamilwrc.republika.pl/s3/2.jpg http://kamilwrc.republika.pl/s3/3.jpg Moja kochaniutka dżampreza ;] Bez plastiku, taśmexu, shitbonu i innych wieśniackich bajerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Czyli można tu dać dużooo zdjęć swoich autek :D No to sie pobawie ;) OSTRZEŻENIE: NIE PATRZEĆ NA GÓRE TEJ STRONY MOŻE GROZIĆ UTRATĄ WZROKU!!! te kilka autek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 A to moje dzielo :) - na razie tylko jako Customize car ale do tego wlasnie zmierzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 To moje wózki: Celica (tym jeżdżę - niestety mam lamerskie nalepki, ale reputacje trza podbijać): No i RX8 - gdyby nie te uniqi, które mam na celice, to bym na nią zmienił: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Bardzo podoba mis ie ta Mistsu J-A-J-O. niedlugo pokaze wam moja bardzo szybka honde oraz skyline :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 OSTRZEŻENIE: NIE PATRZEĆ NA GÓRE TEJ STRONY MOŻE GROZIĆ UTRATĄ WZROKU!!! te kilka autek... Dobra ale ja twoich wózków nie krytykowałem choć też mi się nie podobały. Każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 No więc wszystko gra... mój gustek. Niezadługo dam kolejne moje autak więc nie przejmuj się. Nadejdzie i na ciebie czas ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 czy ktoś ztuningował SUV'a tak żeby ładnie sie prezentował ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Moje autko,ktorym przeszdłem całą gre: Honda forever :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik3 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ...furki sa spoko tyko wezcie mi wytlumaczcie niektorych autorow screenow ktorzy wysylaja furki bez wlaczonego AA! przeciez to wyglada dduuuzo gorzej :P bleeeee RX & rlzzz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Moje kochane 350Z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Takiego czegoś dorobiłem sie w trybie kariery (50%), ma to coś dziesięć gwiazdek i jest mi niezwykle wstyd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stream Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Szukałem, szukałem i znaleźć nie mogłem.. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak kamerą przy samochodach? W UG1 wystarczyło przytrzymac PPM i obracać.. Chciałem zarzucić obrazkami ale nie wiem jak obracać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 w galerii to szukasz????? wciszkasz rolke na myszce i obracasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stream Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Najpierw przeglądnąłem ok. 40 stron w topicu o NFS:U2 =P Dzieki, dzisiaj może jeszcze wrzuce moje bryczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylin11 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Oto moja fura Nissan 240sx turbo Prędkość Maksymalna : 383,3 Przyśpieszenie: 0-60:0,59 s 0-100: 2,34 s mógł by ktoś wejść u siebie do C/Program files/EA GAMES/Need for Speed Underground 2/CARS/ i bodajże RSX lub ACURA w każdym razie te cztery pliki Acury rsx, bo miałem wersje europejską a chciałbym mieć Acure i honde honde już mam ale acury nie mam i tu moja prośba kierowana do was czymóglibyście mi wysłać te pliki z acurą?? mój e mail to : sylin11@o2.pl proszę PS. i przepraszam że wznowiłem temat po czterech latach ale miałem peugeota 106 i vauxhalla corse ale wstawiłem honde i teraz mam niepełny skład aut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzef95 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 I co z zamierzeniami dotyczącymi ankiety, auta miesiąca, auta roku. Można by kontynuować te kwestie tym bardziej że ug2 jest klasykiem i najlepszym z need for speed'ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...