AMD55 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam trafiłem na dziwna aukcje na allegro i wydaje mi sie to niemozliwe może ktos sie wypowie na ten temat. Pozdarwiam moderatorów http://allegro.pl/show_item.php?item=35809565 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Mozliwe, czasem trafiają sie rodzyneczki, a w śrud TwinMoss 333 było duzo takich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A GDZIE ON NAPISAŁ ŻE TO TWINMOSY BO JA TEGO NIE WIDZE I NIE WIEŻE JA NA MOICH HYNIXA TAG NIE POTRAFIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 nie wydzieraj sie , w tytole aukcji ;) jak byk masz ze twin mosy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 On napisał że to niby twinmos a nie że to jest twinmos ja na swoich hynixa tak nie potrafie a jak by tak było jak pisz to by nie była aukcja tak nisko licytowana Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Bo na Hynixach nigdy niskich timingów nie osiagniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 AMD55, wymontuj z klawiatury Caps Lock, skoro Ci się zepsuł. Zaczynasz już mnie drażnić. Koniecznie chcesz trafić na listę szczęśliwców pod szczególną obserwacją bandy wrednych moderatorów :?: :evil: Pozdrowienia możesz sobie darować i nie sil się więcej na złośliwość, bo za bardzo Ci to nie wychodzi. Popracuj też nad ortografią i interpunkcją swoich wypowiedzi. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Możliwe... tylko nie wiem czy to Raven ma taką ksywe na allegro... :> bo screeny jego... ;] A te ramki to "standardowe" BH6... tylko brać :] Raven chyba ma już dość AMD widze... ;] wezmie pewnie intela i coś do dużego fsb... ;] Za taką cene to nawet bym się nie zastanawiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Ramy są napewno ok bo to przecież kości Raven'a i wątpie żeby on czitował :P . Na początku nie zakapowałem ale jak zobaczyłem ze fotki leżą na moim serwerze to było wszystko jasne... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...