boy Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Jak w temacie. Zainstalowałem, albo nie, właśnie nie wiem, bo system robiłem z obrazu ghosta i teraz już nie pamiętam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 eee... a co to INF'y? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 eee... a co to INF'y? :| Pliki tego typu przechowywane są w folderze WINDOWSINF. Większość z nich to pliki informacji o urządzeniach i elementach sieci. Zawierają one wszelkie informacje niezbędne do zainstalowania sterowników urządzenia lub sieci i stworzenia dlań konfiguracji -- łącznie z informacjami wyświetlanymi na ekranie użytkownikowi. Od każdego producenta urządzenia, dla którego Windows 9x nie posiada pliku INF i sterownika, oczekuje się dostarczenia dyskietki ze sterownikami i odpowiednim plikiem INF. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Dzięki turzol :) . Niestety dalej nie jestem w stanie pomóc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 @boy: zadaj wlasciwe pytanie, bo to jest bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Chodziło mi o sterowniki Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Sprawdz w menadzerze urzadzen kto dostarczal sterowniki, czy Intel czy Microsoft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ale do jakiego urządzenia? W ogóle w menadżerze pokazuje mi 2x procka, tak ma być? Ten sterownik jest Intela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jesli masz procesor z HT, to bedzie ci go pokazywac x2 :) Generalnie powinna cie interesowac galaz "system devices" (urzadzenia systemowe), "ide ata/atapi controllers" (kontrolery ide/atapi), universal serial bus controllers (kontrolery usb) no i sterownik procesora jak sam zauwazyles. To chyba wszystkie beda. Angielskie nazwy wzielem stad, ze jedyny Windowsa jakiego mam w tym momencie to Windows 2000 w wersji angielsko jezycznej zainstalowany na VMWare pod Linuxem, ale mysle, ze bez wiekszego problemu znajdziesz te galezie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 No i część z tego dostarczył Intel, a część Microsoft... Zrobię tak, zainstaluję jeszcze raz sterowniki Intela, zobaczę czy coś się zmieni. Chyba nic się nie stanie, jeżeli zainstalowałem to już wcześniej, a teraz zrobię to jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 No i część z tego dostarczył Intel, a część Microsoft...To jeszcze zalezy ktore dostarczyl Intel, ale podejrzewam, ze wszystko wskazuje na to, ze masz zainstlowane sterowniki dostarczane przez Intela, inaczej sterownik procesora bylby od M$ (tak mi sie zdaje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...