Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Właśnie zakosiłem z salonu jakieś głośniki HECO dużo drewniane kosztowały 2k zł i wzmacniacz Marantz sr6200 i mam pytanie jak to podłączyć do kompa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Analogowym Interconektem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Analogowym Interconektem .A co to jest? Zupełnie sie nieznam na dzwięku. ps.Co sądzicie o tym wzmacniaczu dobry będzie w instrukcji pisze że ma wyjście 5x110w to wystarczy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ehhh szkoda gadac . Jaka masz karte dziwkowa , podlacz go Cyforwym kablem to bedziesz mial zewnetrzny dekoder ac3 i DTs . Nie wiem o co tobie dokladnie chodzi , moze masz za duzo wejsc i nie wiesz ktore wybrac ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Karte dzwiekową mam sb live 4.1 ale moge zmienic jak bedzie taka potrzena wyjsc tam jest od cholery chyba ze 30-40.A ten kabel cyfrowy to ten do którego wejście tak sie świeci ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Analogowym Interconektem .A co to jest? Zupełnie sie nieznam na dzwięku. ps.Co sądzicie o tym wzmacniaczu dobry będzie w instrukcji pisze że ma wyjście 5x110w to wystarczy?? Stary, Marantz to dobra firma robiąca sprzęt do kin domowych więc jak to się ma do komp to wiesz (orkiestra w domu) co do mocy Ja w moim kinie domowym mam wzmacniacz soniaka 5x80 i nigdy nie dałem więcej jak2/3 mocy bo sufit by padł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Ludzie pomórzcie nadal niemam pojęcia jak podłączyć te głośniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 o ja pierdziele ! Odstaw tam skad wzioles jak sobie nie radzisz :) BTW ty masz amplituner a nie wzmacniacz :P A o przewadze tego drogiego nad pierwszym spisac nie bede :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 a ile żeś tych głośników qpił 2 czy zestawik 5,1 czy jeszcze inne kombinajce??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 a ile żeś tych głośników qpił 2 czy zestawik 5,1 czy jeszcze inne kombinajce???Zestaw 5,1 chyba 2 głośniki tyle by nie kosztowały nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 to tanio jak barszcz ! jakosc tych glosnikow musi byc oszalamiajaca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tak? żebyś sie nie zdiwił. mój brachol za 2 estradowe LDM 200w odudowa na zamówienie dał jakieś 2600zł. i pokaż mi zestaw 5,1 który da leszpy dzwięk od tego. a wracając do tematu - chcesz to zrobić analogowo, czy cyfrowo? jak analog to na karcie z tyłu będziesz miał 3 wyjścia, a na wzmacholu jakieś wejścia 5,1 - odpowiednie kabelki i jedziesz. dokładnie to ci nie powiem bo mi sie pisać nie chce, i nie wiem jak ten twój wzmachol wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 to tanio jak barszcz ! jakosc tych glosnikow musi byc oszalamiajaca :(Niewiem jak dla ciebie ale dlamnie 2 000zł na głośniki to jest dużo nie każdy sra pięniędzmi!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tak? żebyś sie nie zdiwił. mój brachol za 2 estradowe LDM 200w odudowa na zamówienie dał jakieś 2600zł. i pokaż mi zestaw 5,1 który da leszpy dzwięk od tego. a wracając do tematu - chcesz to zrobić analogowo, czy cyfrowo? jak analog to na karcie z tyłu będziesz miał 3 wyjścia, a na wzmacholu jakieś wejścia 5,1 - odpowiednie kabelki i jedziesz. dokładnie to ci nie powiem bo mi sie pisać nie chce, i nie wiem jak ten twój wzmachol wygląda. A cyfro jak sie robi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 kupujesz kabel cyfrowy i cala filozofia ! tylko musisz miec wyjscie cyfrowe na karcie muzycznej ! twoj amplituner ma to wyjscia :) Po za tym masz 105W x 6 (8 Ohm) ! przynajmniej tak pisze marantz na swojej stronie :) a 2tys za 6 glosnikow to tanio jak cholera ! za 2 tys to sie kupuje dobre stereo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 można też taki kabel zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Czyli musze kupić nową karte dzwiekową . ps.te głośniki mam jeszcze niepodłączone ze amplitunerem jakie kable będą do tego najlepsze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Aha jeszcze 1 pytanie ten kabel cyfrowy to ten do którego wejście tak sie świeci na czerwono??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 http://www.akkus.com.pl/kable/goertz/goert..._glosnikowe.htm haha masz jedne z lepszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Aha jeszcze 1 pytanie ten kabel cyfrowy to ten do którego wejście tak sie świeci na czerwono??? człowieku poczytaj troche o tym najpierw, bo już mnie cos bierze... ten co sie swieci na czerwono to jest OPTYCZNY, fakt jest to pewna forma cyfrowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ja proponuje KIMBER KABLE KS-3038 2 x 2,5 m cena 32599.00 PLN :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 http://www.akkus.com.pl/kable/goertz/goertz_glosnikowe.htm haha masz jedne z lepszych. O ja piernicze ale drogie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Psuja nie denerwuj sie :) Fajny koles posmiac sie mozna troche :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 spoko, ale na smierć zapomniałem o kimberach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Psuja nie denerwuj sie :) Fajny koles posmiac sie mozna troche :P Ja w tym topicu niewidze nic śmiesznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ja bym nie widzial gdybys mial jakies wiadomosci podstawowe z tego zagadniania ! W necie tle informacji jest :( a Ty poszedles po najprostrzej linni oporu zadawac kupe pytan ! Ale coz :( Mozna i tak :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 inaczej sie spytam - kupiłeś sprzęt za 2tys, niczego o nim nie wiedząc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 inaczej sie spytam - kupiłeś sprzęt za 2tys, niczego o nim nie wiedząc???Można tak powiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 inaczej sie spytam - kupiłeś sprzęt za 2tys, niczego o nim nie wiedząc??? Eh jego amplituner kosztuje 3tys :) Ale on mial namysli salon w mieszkaniu a nie salon audio ! Czyli pewnie zakosil rodzica i tyle :( Ja bym nie dal dziecku mojago wzmaka jak by nie wiedzial co do czego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Eh jego amplituner kosztuje 3tys :) Ale on mial namysli salon w mieszkaniu a nie salon audio ! Czyli pewnie zakosil rodzica i tyle :( Ja bym nie dal dziecku mojago wzmaka jak by nie wiedzial co do czego :) Dokładnie zakosiłem starym :).Najpierw ich namówiłem na kino domowe do salonu a pózniej sciemniłem że kupiliśmy zły sprzet i tylko do kompa sie nadaje :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...