Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Analogowym Interconektem .

A co to jest? Zupełnie sie nieznam na dzwięku.

ps.Co sądzicie o tym wzmacniaczu dobry będzie w instrukcji pisze że ma wyjście 5x110w to wystarczy??

Stary, Marantz to dobra firma robiąca sprzęt do kin domowych więc jak to się ma do komp to wiesz (orkiestra w domu)

co do mocy

Ja w moim kinie domowym mam wzmacniacz soniaka 5x80 i nigdy nie dałem więcej jak2/3 mocy bo sufit by padł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak? żebyś sie nie zdiwił. mój brachol za 2 estradowe LDM 200w odudowa na zamówienie dał jakieś 2600zł. i pokaż mi zestaw 5,1 który da leszpy dzwięk od tego.

a wracając do tematu - chcesz to zrobić analogowo, czy cyfrowo? jak analog to na karcie z tyłu będziesz miał 3 wyjścia, a na wzmacholu jakieś wejścia 5,1 - odpowiednie kabelki i jedziesz. dokładnie to ci nie powiem bo mi sie pisać nie chce, i nie wiem jak ten twój wzmachol wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak? żebyś sie nie zdiwił. mój brachol za 2 estradowe LDM 200w odudowa na zamówienie dał jakieś 2600zł. i pokaż mi zestaw 5,1 który da leszpy dzwięk od tego.

a wracając do tematu - chcesz to zrobić analogowo, czy cyfrowo? jak analog to na karcie z tyłu będziesz miał 3 wyjścia, a na wzmacholu jakieś wejścia 5,1 - odpowiednie kabelki i jedziesz. dokładnie to ci nie powiem bo mi sie pisać nie chce, i nie wiem jak ten twój wzmachol wygląda.

A cyfro jak sie robi ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupujesz kabel cyfrowy i cala filozofia ! tylko musisz miec wyjscie cyfrowe na karcie muzycznej ! twoj amplituner ma to wyjscia :)

Po za tym masz 105W x 6 (8 Ohm) ! przynajmniej tak pisze marantz na swojej stronie :)

a 2tys za 6 glosnikow to tanio jak cholera ! za 2 tys to sie kupuje dobre stereo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha jeszcze 1 pytanie ten kabel cyfrowy to ten do którego wejście tak sie świeci na czerwono???

człowieku poczytaj troche o tym najpierw, bo już mnie cos bierze...

ten co sie swieci na czerwono to jest OPTYCZNY, fakt jest to pewna forma cyfrowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inaczej sie spytam - kupiłeś sprzęt za 2tys, niczego o nim nie wiedząc???

Eh jego amplituner kosztuje 3tys :)

Ale on mial namysli salon w mieszkaniu a nie salon audio ! Czyli pewnie zakosil rodzica i tyle :( Ja bym nie dal dziecku mojago wzmaka jak by nie wiedzial co do czego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh jego amplituner kosztuje 3tys :) 

Ale on mial namysli salon w mieszkaniu a nie salon audio ! Czyli pewnie zakosil rodzica i tyle :( Ja bym nie dal dziecku mojago wzmaka jak by nie wiedzial co do czego :)

Dokładnie zakosiłem starym :).Najpierw ich namówiłem na kino domowe do salonu a pózniej sciemniłem że kupiliśmy zły sprzet i tylko do kompa sie nadaje :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...