Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 o sorry, ale nie podał ceny a i mi szukac sie nie chciało... a ja nie mam dzieci... ja mam 16 lat a moi rodzice nie wiedzą jak toto moje <span style="color:red;">[ciach!]</span>o obsłużyć. a przecież to zwykły wzmacniacz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 o sorry, ale nie podał ceny a i mi szukac sie nie chciało... a ja nie mam dzieci... ja mam 16 lat a moi rodzice nie wiedzą jak toto moje <span style="color:red;">[ciach!]</span>o obsłużyć. a przecież to zwykły wzmacniacz... hehe ja tez nie mam :) ale wiesz mysle przyszlosciowo :) Do tego jeszcze kilka lat i moj wzmak bedzie zabytkiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Psuja nie denerwuj sie :) Fajny koles posmiac sie mozna troche :P He fajnie ze czasem sie pojawiasz ;) , ciekawe czy dzisiaj sa jeszcze cale konowki mocy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 He fajnie ze czasem sie pojawiasz ;) , ciekawe czy dzisiaj sa jeszcze cale konowki mocy . hehe no pojawiam sie jak mnie nuda lapie :) A dzis taki dzien :) ostatnio malo czasu a przedewszystkim sil na pisanie na forumie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...