Emorg Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Czy jest mozliwe podkręcenie radeona 9200 SE. Jeśli tak to jak i jakim programikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Tak przy pomocy RivaTuner. Ale o tym było już dużo tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emorg Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Thx Znalazłem jeden temat , i ściągnąłem sobie PowerStripa. Teraz właśnie testuje jak on działa i czy rzeczywiście zwiększy się wydajność mojej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 A jak rasujesz silnik w aucie z 120 koni do np.powiedzmy 160 to auto chyba nie ma gorszego pszyspieszenia i vmax niz przed podrasowaniem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tnt Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jast o tym bardzo obszernie napisane na forum kart graficznych!!!!Karta ogolnie da sie podkrecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...