Drim Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam wszystkich mam maly problem z moim routerkiem i programem bittornado. Problem polega na tym ze w program swieci mi sie zolta ikonka statusu (program stoi na firewallem). Wiem ze trzeba ustawic obpowiednie porty w firewallu 6881-6999 tak jak napsane to jest w pomocy na stonie d-linka (http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1347&question=General+Routers). Niestety po ustawieniu tych portow mam nadal zolty status, i nie wiem dla czego :/. Moze ktos ma taki router i udalo mu sie ustawic tak ze zielony status, albo ma jakis pomysl jak to zrobic. Pozdrawiam Drim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 6969 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefo Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Mi pomoglo wylaczenie UPnP w Tools/ Misc (Disabled) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabart Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 mam pytanie do uzytkownikow Dlink DSL-G604 jak wam sie spisuje to urzadzenie, czy polecacie, bo zamierzam kupic i jak sprawuje sie z antenami zewnetrznymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...