Peef Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam! Mam monitor LCD podpięty do D-Sub. Wszystko było oki, ale ostatnio zauważyłem jakby fale przechodzące przez cały monitor. Widać je najlepiej na ciemnym tle. Przechodzą z reguły od góry do dołu, raczej są słabo widoczne, dopiero jak się przypatrzy to je widać (na ciemnym tle oczywiście). Co może powodować te fale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Radeon 9500 albo 9700 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Mam radeona XpertView 9800se@pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Sam mam ten problem, ale sie przyzwyczialem, nie wiem czy to samo u Ciebie, ale na przyklad moj Radeon tak ma i nic na to sie poradzic nie da, byl temat o tym, ale dosc dawno. Radze sprawdzic na innym monitorze karte. Byly rozne rozwiazania ale mi zadne nie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Bo ja od początku tak nie miałem z tym Radeonem. Masz mooże linka do tego tematu? Btw- próbowałeś może przez przejściówkę d-sub->dvi podłączyć monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=657...er=asc&&start=0 Co do przejściówki, mam cały czas przez nią podpięte. Chyba jest ciut lepiej, ale jeszcze nie idealnie, zresztą i tak tego nie widzę już :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 i ja to mialem, pisalem juz o tym... *.inf do monitora i wszystko okej ;-] u mnie 9700pro z nec fe991sb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...