Balon Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam, zainstalowalem Nero 5.5 (oryginal, nie pirat wiec nie zadawajcie glupich pytan :P) i ten program nie chce wykryc mojej nagrywarki. przed formatem wszystko dzialalo, a po formacie... to juz wiecie :P PS : mam nagrywarke Lite-On LTR-48246S Co powinienem zrobic :] ?? Thx for all :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balon Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 no niech ktos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam, zainstalowalem Nero 5.5 (oryginal, nie pirat wiec nie zadawajcie glupich pytan :P) i ten program nie chce wykryc mojej nagrywarki. przed formatem wszystko dzialalo, a po formacie... to juz wiecie :P PS : mam nagrywarke Lite-On LTR-48246S Co powinienem zrobic :] ?? Thx for all :twisted: sprobuj nero 6 - jest trial na stornie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocroack Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 sciagnij uaktualnienie ze strony glownej, ja tez mialem ten problem po zainstalowaniu oryginalnej wersji 5.5.xx, uaktualnilem ja do 5.5.10.56 i teraz smiga bez problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 któras 5.5.x.x miala chyba buga jakiegos. dokladniej nie pamietam nawet w czym tkwil problem. najlepei jak zrobisz updejt do nowszej wersji tak jak napisali przedmowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...