Skocz do zawartości
PFK

SMIESZNE PYTANIE :P

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem sobie athlona, agioa ale nie chce go wlsnorecznie odblokowywac bo sie boje ze zle pomaluje mostki, albo mi np. proc spadnie :P

i teraz pytanie:

czy jest ktos na wgk kto odblokowuje procki za drobna oplata? :wink: takie to glupie i smieszne pytanie ale jak najbardziej realne :wink: , jak ktos cos wie to niech mi napisze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez cala zabawa tkwi w tym zeby to zrobic samemu--stary!!!!

Ja tez tego nie umiem :oops: ale czytam od cholery stron i bede sie w to bawil jak dojrzeje:):):):):):):)ZROOB TO SAM -->-To najwieksza frajda(bez skojarzen Panowie!)

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale mi nie zalezy zeby sie jakos bawic tylko chce na ramach(512,333 cl 2.5) wrzucic cl 2.0 natomiast na procu FSB na 166 i tyle, nic wiecej nie potrzebuje do szczescia :P

pozatym ponawiam pytanie i licze na liczne grono zainteresowanych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poza tym, jest to rozwiązanie czysto praktyczne, żeby odblokować Athlona, trzeba kupić sobie jakiś lakier srebrny, którego jak słyszę niegdzie nie ma i kilka godzin bawić się lupą i pineską...

Większą frajdę sprawi mi ustawianie mnożnika.

Jak ktoś jest z Warszawy, kto ma dostęp do tego i zręcznych paluszków, oraz ma ochotę zarobić nieco, to ja się chętnie zaoferuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie mam dużego doświadczenia w tym ( ale sie szkole cały czas) i za jakieś 2 miechy jak bede zakładał WC :D to wtedy bede sam wszystko robił bo "na błedach człowiek sie uczy" a pozatym cała w tym frajda żeby samemu do czegoś dojść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

kupilem sobie athlona, agioa ale nie chce go wlsnorecznie odblokowywac bo sie boje ze zle pomaluje mostki, albo mi np. proc spadnie :P

i teraz pytanie:

czy jest ktos na wgk kto odblokowuje procki za drobna oplata?  :wink:  takie to glupie i smieszne pytanie ale jak najbardziej realne :wink: , jak ktos cos wie to niech mi napisze :P

Co ty masz za problem. Ściągasz filmik z Tom's Hardware oglądasz 5 razy zwracając uwage na każdy szczegół. Kupujesz lakier w 4MAX i robisz dokładnie tak jak w filmie. Mi się ta operacja udała za pierwszym razem, a nie jestem żadnym złotnikiem, czy dentystą. Zresztą ile satysfakcji po zrobieniu tego samemu. (osiągasz kolejny stopień wtajemniczenia ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

i teraz pytanie:

czy jest ktos na wgk kto odblokowuje procki za drobna oplata?  :wink:  takie to glupie i smieszne pytanie ale jak najbardziej realne :wink: , jak ktos cos wie to niech mi napisze :P

Co ty masz za problem. Ściągasz filmik z Tom's Hardware oglądasz 5 razy zwracając uwage na każdy szczegół. Kupujesz lakier w 4MAX i robisz dokładnie tak jak w filmie. Mi się ta operacja udała za pierwszym razem, a nie jestem żadnym złotnikiem, czy dentystą. Zresztą ile satysfakcji po zrobieniu tego samemu. (osiągasz kolejny stopień wtajemniczenia ;) )

mógłbys podac link do takiego filmiku ?? sam bym sie w takie cos pobawił ale filmik bym sobei musiał obejzec wiec mam nadzieje ze podasz mi linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...