PFK Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 kupilem sobie athlona, agioa ale nie chce go wlsnorecznie odblokowywac bo sie boje ze zle pomaluje mostki, albo mi np. proc spadnie :P i teraz pytanie: czy jest ktos na wgk kto odblokowuje procki za drobna oplata? :wink: takie to glupie i smieszne pytanie ale jak najbardziej realne :wink: , jak ktos cos wie to niech mi napisze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Przeciez cala zabawa tkwi w tym zeby to zrobic samemu--stary!!!! Ja tez tego nie umiem :oops: ale czytam od cholery stron i bede sie w to bawil jak dojrzeje:):):):):):):)ZROOB TO SAM -->-To najwieksza frajda(bez skojarzen Panowie!) Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PFK Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 No ale mi nie zalezy zeby sie jakos bawic tylko chce na ramach(512,333 cl 2.5) wrzucic cl 2.0 natomiast na procu FSB na 166 i tyle, nic wiecej nie potrzebuje do szczescia :P pozatym ponawiam pytanie i licze na liczne grono zainteresowanych :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Tak suuuuuuuuuper odblokowany mnoznik 166fsb........ przez to całe odblokowywanie zje*#*$7 Athlona 1800 i teraz już totalnie zgłupiał i jest raz 1700 raz 1800 raz 1900........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PFK Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 no dlatego nie chce tego robic sam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A poza tym, jest to rozwiązanie czysto praktyczne, żeby odblokować Athlona, trzeba kupić sobie jakiś lakier srebrny, którego jak słyszę niegdzie nie ma i kilka godzin bawić się lupą i pineską... Większą frajdę sprawi mi ustawianie mnożnika. Jak ktoś jest z Warszawy, kto ma dostęp do tego i zręcznych paluszków, oraz ma ochotę zarobić nieco, to ja się chętnie zaoferuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja też nie mam dużego doświadczenia w tym ( ale sie szkole cały czas) i za jakieś 2 miechy jak bede zakładał WC :D to wtedy bede sam wszystko robił bo "na błedach człowiek sie uczy" a pozatym cała w tym frajda żeby samemu do czegoś dojść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Cytat kupilem sobie athlona, agioa ale nie chce go wlsnorecznie odblokowywac bo sie boje ze zle pomaluje mostki, albo mi np. proc spadnie :P i teraz pytanie: czy jest ktos na wgk kto odblokowuje procki za drobna oplata? :wink: takie to glupie i smieszne pytanie ale jak najbardziej realne :wink: , jak ktos cos wie to niech mi napisze :P Co ty masz za problem. Ściągasz filmik z Tom's Hardware oglądasz 5 razy zwracając uwage na każdy szczegół. Kupujesz lakier w 4MAX i robisz dokładnie tak jak w filmie. Mi się ta operacja udała za pierwszym razem, a nie jestem żadnym złotnikiem, czy dentystą. Zresztą ile satysfakcji po zrobieniu tego samemu. (osiągasz kolejny stopień wtajemniczenia ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A pan Adam Słodowy codziennie kilkanascie razy w radiu powtarza: "nie rob tego sam, zrob to z nami!" (reklama pewnego supermarketu budowlanego huehehe). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Cytat (...)cała w tym frajda żeby samemu do czegoś dojść. Święte słowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 i w tym momencie ciesz sie ze mam P4 i ze podczas podkrecania praktycznie nie moge niczego popsuc, fakt sporo sie nameczyłemzenu z mojego 1.6a zrobic 2.4 stabilnie poz AMD i miłego podrecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 lol loodzie, mieshkam na bielanach, przyjezdzajcie, odblokowooje za czteropak piwa :P mozemy sie targowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Cytat Cytat kupilem sobie athlona, agioa ale nie chce go wlsnorecznie odblokowywac bo sie boje ze zle pomaluje mostki, albo mi np. proc spadnie :P i teraz pytanie: czy jest ktos na wgk kto odblokowuje procki za drobna oplata? :wink: takie to glupie i smieszne pytanie ale jak najbardziej realne :wink: , jak ktos cos wie to niech mi napisze :P Co ty masz za problem. Ściągasz filmik z Tom's Hardware oglądasz 5 razy zwracając uwage na każdy szczegół. Kupujesz lakier w 4MAX i robisz dokładnie tak jak w filmie. Mi się ta operacja udała za pierwszym razem, a nie jestem żadnym złotnikiem, czy dentystą. Zresztą ile satysfakcji po zrobieniu tego samemu. (osiągasz kolejny stopień wtajemniczenia ;) ) mógłbys podac link do takiego filmiku ?? sam bym sie w takie cos pobawił ale filmik bym sobei musiał obejzec wiec mam nadzieje ze podasz mi linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A jest ktoś kto odblokowywuje bez niszczenia gwarancji na proca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 niech ktoś mojego odblokuje - nakleja z gwarą na L1 - współczucie dla innuch osób które tak mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Cytat mógłbys podac link do takiego filmiku ?? sam bym sie w takie cos pobawił ale filmik bym sobei musiał obejzec wiec mam nadzieje ze podasz mi linka Proszę bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...