Mike3129 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Mam problem z ikoną od pliku z rozszerzeniem .jpg, normalnie otwiera się po kliknięciu na niego jednak ikona tego pliku jest taka jak niekoreślonego. Próbowałem juz coś z tym zrobić w opcjach folderów ale nic nie zmieniło. Jak by ktoś wiedział to przy okazji może mi pomóc, chociaż wiem że są ważniejsze teamty na forum. Ale z góry dziękuje i pzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 tak to niezrozumiale napislaes ze ledwo kaplem sie o co chodzi. kliknij na ten plik prawym przyciskiem myszy z wcisnietym klawiszem shift. otworzy ci sie menu z którego wybierzesz opcje otwórz z... potem wybierz sobie program któr potrafi otwierac pliki jpeg np. acdsee lub windowsowski podglad obrazów i faksów. zaznacz na dole opcje zawsze uzywaj tego programu do otwierania plików tego typu kliknij enter i po klopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Sory za gramatyke, dzięki, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...