Andrz3j Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Sprzedałem morgana 1000@1200 no i mam teraz XP 1700+ AGOIA na razie tylko @1800+ bo pamiatki nie wyrabiają :( ale zmienię je na Kingstony lub nanya.. :) CCR na raie bez żadnych kombinacji to >6050 pkt.. Mobo ta co niżej.. //Jareq// mial kiedyś problemy z xp na solteku 75 kav u mnie obyło się bez najmniejszego problemu, tylko cos temp za iska mi pokauzje. jak jestem w necie to temp ok. 32'C .. cpucool załaczone, cooler spire 5e34b3hh. Na razienie miałme czasu aby go "rzogrzać, ale dziasj po pracy pomęczę go GTA III :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 oj widzę ze coś mało 6050 na ccr , ale dzisiaj nad tym popracuję i podam wyniki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 L1 zamalowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Kozioł :twój proc ma więcej nie chodzi czy nie chcesz go męczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...