michal_25 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 W jaki sposób wyczyścić Log File w Apachu bo zajmuje już 25 MB:) Pzodrawiam i dzięki za opdowiedź!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jesli to Apache pod Windows, to zatrzymujesz usluge (serwer) i kasujesz plik lub zastepujesz go innym, pustym. Ja tak robie. Pod linuxem mozna zrobic chyba tak samo. Jesli nie mozesz zatrzymac uslugi, to pewnie sie da zrobic jakos przez jakis panel sterowania itp, o ile cos takiego jest. Moze tez jakies poleconko jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Pod linuxem do tego typu problemow jest na przyklad logrotate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 A ja mam win 2003 serv:( zastanawiam sie wlasnie ze chyba musi byc jakies polecenie... U mnie Apache dziala jako usluga jesli to cos zmienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...