mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Może uda mu się wskoczyć na 8 miejsce w PŚ. Na razie dzisiaj awans o dwie pozycje na 9. Ale Hautamaeki skacze dobrze w Planicy, a jest zaraz za Adamem. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ja uwazam ze Hautamäki nie stanowi zbyt duzego zagrozenia dla Malysza. Mysle ze da sobie rade ,ale nie przesadzajmy faktow. Musi oddac 2 rowne dobre skoki i to jest chyba najwazniejsze. Dobrze by bylo jakby skoczyl na 8 miejsce w ogolnej klasyfikacji ale i to 9 to tez niezle. Chociaz zwyciestwo w Planicy czemu nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ja uwazam ze Hautamäki nie stanowi zbyt duzego zagrozenia dla Malysza. Mysle ze da sobie rade ,ale nie przesadzajmy faktow. Musi oddac 2 rowne dobre skoki i to jest chyba najwazniejsze. Dobrze by bylo jakby skoczyl na 8 miejsce w ogolnej klasyfikacji ale i to 9 to tez niezle. Chociaz zwyciestwo w Planicy czemu nie :P Dawniej było zwycięstwo w Planicy które pieczętowało zwycięstwo w PŚ... Stare, piękne czasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 W Planicy będzie trudno, bo mamuty to chyba nie najlepsza strona Małysza, ale miejmy nadzieję. Różnica punktów nie jest duża więc będzie ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Chciałbym żeby Małysz wygrał w Planicy. Lecz patrząc obiektywnie finał rostrzygnie się między Hautamakim i Romorenem (być może i Morgensternem). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 http://sport.wp.pl/kat,1835,wid,8224830,wi...=1142190035.575 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 http://sport.wp.pl/kat,1835,wid,8224830,wi...=1142190035.575Czytałem o tym, tyle że na Onecie :-P :wink: Podsumowując, kolejny powód do dumy! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Dla mnie Adam Małysz to jest jeden z najlepszych polskich sportowców wszechczasu. I dumni powinniśmy być z niego :wink: Ja zawsze byłem a że miał chwilowy kryzys to normalne, zdobył prawie wszystko co było do zdobycia i nikt mu tego nie zabierze dla mnie jest Królem skoków od dawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Czy dzisiejszy konkurs był zaliczany do tego "turnieju nordyckiego"? Jeśli tak, to na którym miejscu Adam ten konkurs zakończył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Czy dzisiejszy konkurs był zaliczany do tego "turnieju nordyckiego"? Jeśli tak, to na którym miejscu Adam ten konkurs zakończył? Tak, był. Adam zajął piąte miejsce w generalnej klasyfikacji turnieju Nordyckiego. Edytowane 12 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ciut dziwne, że dopiero 5 miejsce skoro był dwukrotnie na podium i raz na szczycie.. Ale w skokach punkty liczy się dziwnie i 12 miejsce całkowicie zrujnowało pozycję w tym turnieju. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no w tym konkursie zajmował 5,3,12,1 miejsca wiec wclae nie tak dziwnie.Gdyby nie ten pech w piatek to byłby na podium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Dawniej było zwycięstwo w Planicy które pieczętowało zwycięstwo w PŚ... Stare, piękne czasy... Ta, tylko Malysz nie wygral nigdy w Planicy :D Oczywiscie chcialbym zeby wreszcie zwyciezyl rowniez i tam lecz nie bedzie to takie proste. Jak w Slowenii stanie na podium to juz bedzie duzy sukces. Zycze mu 30 zwyciestwa w karierze jeszcze w tym sezonie - bylby to taki maly jubileusz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ta, tylko Malysz nie wygral nigdy w Planicy :D Ale zajął 2 miejsce które dało mu zwycięstwo w PŚ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) no w tym konkursie zajmował 5,3,12,1 miejsca wiec wclae nie tak dziwnie.Gdyby nie ten pech w piatek to byłby na podium. Mała korekta w Lahti było szóste miejsce a nie piąte :wink: Edytowane 12 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Btw. Gdzie jest klasyfikacja generalna Pucharu Nordyckiego? Bo na wp/onecie/interii nie widziałem. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Trzeba stwierdzic jedno - Adam nie lubi skakac na duzych obiektach, no ale moze odniesie sukces ! Czego mu zycze ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Btw. Gdzie jest klasyfikacja generalna Pucharu Nordyckiego? Bo na wp/onecie/interii nie widziałem. :> A prosze Cie bardzo klik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ja w Adasia zawsze wierzyłem i nigdy w niego nie zwątpiłem. Chłopak nosi na barkach wielki ciężar... To tak, jakby maluchem dziennie pokonywać odległość z Warszawy do Terespola i z powrotem przez ponad rok. Ja i tak jestem pełen podziwu, ze Małysz przez tak długi okres czasu wygrywał konkurs za konkursem, a jestem pod jeszcze większym, ze pomimo fizyczno - psychicznego zmęczenia trzymał się dzielnie za najlepszymi. Być może to przebłysk, być może jednorazowe uniesienie. Miejmy nadzieję, że mistrzowi Adamowi powróci forma i wygra jeszcze kilka konkursów! Może ich nawet nie wygrywać, ale żeby trzymał się dzielnie i blisko podium, nawet jak na nim nie stanie. Dla każdego Polaka, ten niepozorny człowiek jest symbolem wielkości i walki. Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no gdyby nie te problemy przy lądowaniu to by był 3 byc moze:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Fajnie by było jakby Adam wygrywał, tak jak za starych dobrych czasów W latach 2001-2003 oglądałem prawie wszystkie zawody Szkoda że teraz tak nie skacze Ale wczorajsze zwycięstwo IMO należało sie jemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Fajnie by było jakby Adam wygrywał, tak jak za starych dobrych czasów W latach 2001-2003 oglądałem prawie wszystkie zawody Szkoda że teraz tak nie skacze Ale wczorajsze zwycięstwo IMO należało sie jemu Kazdy by tego chcial AragonPL - ale nie mozna ciagle wygrywac - taki jest sport - przychodza dni chwaly - a po nich nastaja slabsze dni, taka jest kolej rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Fajnie by było jakby Adam wygrywał, tak jak za starych dobrych czasów W latach 2001-2003 oglądałem prawie wszystkie zawody Szkoda że teraz tak nie skacze Ale wczorajsze zwycięstwo IMO należało sie jemu kto wie może rosną następcy Adama... Mimo wszystko Adam Małysz pokazał klasę i wygrał w końcu yeeee Edytowane 14 Marca 2006 przez Ogród Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dzieki pucharowi Lotos Cup rosna juz nastepcy :D . Klimek Muranka, Aleksander Zniszczol, Tomasz Byrt Teraz nie maja sobie rownych na swiecie - oby tak zostalo na zawsze :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...