Skocz do zawartości
RS

Czy kaza mocno obciaza loncze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Troche obciąża, ostatnio ściągałem Mandrake 9.0 i równocześnie ściągałem coś z kazaa, i do tego ode mnie ciągnęli filmy. I coś za wolno mi szedł ten Mandrake jak na 6 rano. Wyłączyłem kazaa i z 35 kilo/sec Mandrake przyspieszył do 58-61 kilo/sec, czyli tle co zawsze u mnie w kablówce o tych godzinach.

Czyli jak widać obciąża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie w kaazie sie wylancza ograniczanie ???? transferu a jesli nie w kaazie to jest jaki wpis do rejestru czy tez program ??

Ludzie czy wy nie sprawdzacie opcji?? :D

Mozesz ustawic ilosc uploadow, oraz max speed uploadu.

Mozna isc dalej i bedac pijawka nic nie udostepniac wiec nikt nie bedzie od was ciagnal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche obciąża, ostatnio ściągałem Mandrake 9.0 i równocześnie ściągałem coś z kazaa, i do tego ode mnie ciągnęli filmy. I coś za wolno mi szedł ten Mandrake jak na 6 rano. Wyłączyłem kazaa i z 35 kilo/sec Mandrake przyspieszył do 58-61 kilo/sec, czyli tle co zawsze u mnie w kablówce o tych godzinach.

Czyli jak widać obciąża.

Znacz sie kilo kielbasy na sekunde? , kartofli ? czy bitow na sekunde badz Bajtow na sekunde ?? . Kazaa to strasznie wolny programik i mnie to w nim strasznie denerwuje .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi