RS Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Witam Czy kaza mocno obciaza loncze? mocniej nz standardowe pobieranie plikow ze stron ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 jak zainstalujesz speed up'a to mocnoobciazy ale jak ttego nie chcesz to mozesz ustawic limit predosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Troche obciąża, ostatnio ściągałem Mandrake 9.0 i równocześnie ściągałem coś z kazaa, i do tego ode mnie ciągnęli filmy. I coś za wolno mi szedł ten Mandrake jak na 6 rano. Wyłączyłem kazaa i z 35 kilo/sec Mandrake przyspieszył do 58-61 kilo/sec, czyli tle co zawsze u mnie w kablówce o tych godzinach. Czyli jak widać obciąża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 gdzie w kaazie sie wylancza ograniczanie ???? transferu a jesli nie w kaazie to jest jaki wpis do rejestru czy tez program ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 gdzie w kaazie sie wylancza ograniczanie ???? transferu a jesli nie w kaazie to jest jaki wpis do rejestru czy tez program ?? Ludzie czy wy nie sprawdzacie opcji?? :D Mozesz ustawic ilosc uploadow, oraz max speed uploadu. Mozna isc dalej i bedac pijawka nic nie udostepniac wiec nikt nie bedzie od was ciagnal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Troche obciąża, ostatnio ściągałem Mandrake 9.0 i równocześnie ściągałem coś z kazaa, i do tego ode mnie ciągnęli filmy. I coś za wolno mi szedł ten Mandrake jak na 6 rano. Wyłączyłem kazaa i z 35 kilo/sec Mandrake przyspieszył do 58-61 kilo/sec, czyli tle co zawsze u mnie w kablówce o tych godzinach. Czyli jak widać obciąża. Znacz sie kilo kielbasy na sekunde? , kartofli ? czy bitow na sekunde badz Bajtow na sekunde ?? . Kazaa to strasznie wolny programik i mnie to w nim strasznie denerwuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 domyslam sie ze 35 kilo kielbasy na sekunde :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 To ktos musi chyba w stodole mieszkac zeby to pomiescic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...