Kml Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 zainstalowałem sobie dziś win-a xp z servis packiem 2 . I mam taki problem że przy próbie zmiany rozdziałki restartuje mi komp :/ i tak samo jest przy próbie zmiany odświeżania obrazu .. dlaczego restartuje mi kompa ?? obecnie mam radka 9200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Pomógłbym ci, ale ja syfu nie instaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 napisz jakie masz sterowniki. pewnie zainstalowales zwykle sterowniki producenta co w przypadku radeona = padniety system. zainstaluj najnowsze omegi ze strony http://www.omegadrivers.net/ i powinno rozwiazac problem. Pomógłbym ci, ale ja syfu nie instalujetak xp z sp2 to faktycznie syf :) najstabilniejszy i najlepszy system jaki mialem w swojej kilkuletniej karierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...