Bull_Byk Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Problem o ktorym juz wczesniej pisalem polega na tym ze glosniki jak sie je podlaczy do plyty glownej 1. Abit NF7-S2 to bucza jakby bylo przepiecie albo cos. Wymienilem glsoniki i widac lekka roznice bo graja wszystko glosniki a niektore wtedy charczaly ale buczenie jest dalej?? Czego moze byc przyczyna?? moze idzie z pltyty zbyt duze napiecie na porty dzwieku. A jak tak czy jest mozliwosc jakos to wyregulowac?? najlepsze jest to ze probowalem na innych glosnikach stereo tylko impedancji o 1 ohm wiekszej i nic sie nie dzieje. zero buczenia. Mozecie cos zasugerowac bo ja sie poddaje :/ Aha komputer jest uziemiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 hmm . być może pierwszy egzemplarz głośników uszkodził ci audio na abicie ...... kombinuj ze sterami , podepnij głośniki np. do walkmana itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 nie no takiej gmatwanki to dawno nie widzialem ... wymiana zasilacza ... sprawdz glosniki z czyms innym jak wyzej czy zwory na mobo sa dobrze ustawione sprawdz jak to sie zachowuje ze sluchawkami podlacz dobrze cd-rom albo odlacz dodtakowy kabelek od audio ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalas115 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 MT to zło, miałem zestaw 5.1 Zambra, działały i po jakimś czasie zaczęly buczeć, po prostu uszkodził się "wzmak" w subie, obojętnie do czego podpięte to buczą, nie mówiąć że 2 potencjometry wymieniałem bo się nadpaliły-zaśniedziały, ten sprzęt to istna paranoja, zetknąłem sie z paroma rzeczami MT i wszystkie były wadliwe, być moze cała partia tych głośników jest uszkodzona, pokombinuj a jak nie to leć z gwarancją. Ja zmieniłem na creativa i jestem w 100 % zadowolony, dodam jeszcze że dźwięk z MT i Creativa do duża przepaść :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...