darksoul Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 http://polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162...EM=1192303&MP=1 Art mnie powalil... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 z zachęcającą karteczką: „To nie jest trucizna”.Boskie, jak caly art... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 musze sobie "drech półe" zainstalować, co bym miał mega wypas pałerbejsy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 smutne to jezd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Dobra czas zainwestowac w tjuning foki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Buahhahahahahhahahahahhahahahahahahahhaahahahhhsahdahhhashsahhhahahhahaaaaa.... Jaaaazzzdaaaaa :d muahha... wieś tańczy i śpiewa :d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 heh, przeczytałem i nie mogę, rozwalił mnie autor, hehe, świetnie przedstawił taką polską wiejską "dyskotekę" lol, których u nas nie brak, oj nie... wiocha na maksa :plum: :ploom: :banan: :ploom: Spadam do tartaku, bo muszę sobie wystrugać "drech półe", aby móc emitować "pałer bejsy" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 hehehhee przedni art ;];];];];]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnatek! Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 art w porządku ... tak wygląda życie na dyskotekach ... tylko, że art robi pojaz "najlepszemu klubowi techno w Polsce" jak słyszałem "Świątynii Jazdy" ... tak więc stuningowane polonezy, tanie wina, dresy raczsej nie mają tam miejsca 8) ... art przypomina opis wiejskiej potańcówy gdzieś daleko na wsi w remizie strażackiej OSP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Słowniczek :lol: wymiata: "Foka stjuningowana (ang. tunning) – atrakcyjna, modnie ubrana dziewczyna " http://polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162...EM=1192303&MP=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Kolega powiedzial ze "Kris juz tam nie gra" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Słowniczek :lol: wymiata: "Foka stjuningowana (ang. tunning) ? atrakcyjna, modnie ubrana dziewczyna "http://polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162...192303&MP=6 Słowniczek zabija poprostu :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Wiocha na maksa, te Manieczki, bez sciemy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 nie, no to powinno byc otoczone wysokim murem, zeby wszsycy z daleka omijali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jaka grypsiarnia. Mega art, mega prawda o mega wypas dichotekach na wsi i jarajacych sie tym laskach z solara (jak to okresla autor). Najlepsza jest historyjka o laskach z beemy :) UPDATE :D:D:D Wojtek i Daniel lukają na swoje foki od tyłu leżąc w loży. W rękach mają bro. Od przodu laski są ciekawsze, bo się gibają na wysokości piętra, więc z densfloru można wylukać kolor ich majtek. Od lewej: czerwień i srebro. Wojtek ma w piwnicy pakernię* i choć pakuje na siłę, nie na masę mięśniową, laski na niego lecą. Cały ciężki tydzień miesza mleko w mleczarni obwieszony trendi łańcuchami. Jakby mu boss kazał zdjąć łańcuchy z szyi i ręki, to by się Wojtek chyba zwolnił. W sobotę wyluzowany Wojtek gwiżdże na gwizdku i się drze: Życie zaczyna się w Ekwadorze!, a dziewczyny lansują się obcym: Jesteśmy maturzystkami. :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Dobre, choc troche na sile i przedobrzone w niektorych momentach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Wy sie smiejcie...ja mam takich sasiadow w akademiku :/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Buehehehe :) to masz zajebistych sassiadów :D coz kazdy ma inne gusta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor musiał się nieźle napracować aby stworzyć cos tak przerażającego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 @Pr0^^ | LoleX* - zdziwilbys sie ;] Wystarczyloby nagrac rozmowe takich "manieczkowiczow" a art sam by powstal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 @Pr0^^ | LoleX* - zdziwilbys sie ;] Wystarczyloby nagrac rozmowe takich "manieczkowiczow" a art sam by powstal :P Potwierdzam w 100% u mnie na wsi to prawie sami "manieczkowcy" :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 NO i niech mi ktos powiedz ze Manieczki to nie Wiocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Śmiechowy artykuł :D "pałerbejsy" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jaka muzyka - tacy ludzie ;'DDDDD SŁOWNIK...... LOOOOOOOOOOOOOL ahahhHAHAH H AH AH AH AHAHHAHA ROTFL! No to pozostaje tylko wlozyc najki i kumajac mega wypas ni ebac sie dor selekszyn co by zobaczyli mi namaske jak sie lansooje i wpuscili na densflora gdzie bunkruja sie foki z grubym mejkapem hahAHAHAH lool. ;'( wcale nie zalosne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 ...Wojtek ma w piwnicy pakernię* i choć pakuje na siłę, nie na masę mięśniową, laski na niego lecą. Cały ciężki tydzień miesza mleko w mleczarni obwieszony trendi łańcuchami. Jakby mu boss kazał zdjąć łańcuchy z szyi i ręki, to by się Wojtek chyba zwolnił... :lol: :plum: :ploom: :banan: :ploom: :plum: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Poprostu gdzieś wieśniaki musza się wyszaleć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 ostro, miejscami mnie to rozwalalo :) Się z innym obłapia na densflorze bez pozwolenia, też się z nią idzie do czilaucika i pyta się: Jakiś problem? Lub się pyta: Kto jest twoim tatusiem? Można też zdeka postraszyć: Autobus z Maniek mega długo jedzie, wiesz to?" to jest poprostu boskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Nie no musze przyznac, ten art jest przedni :lol: Ostatnio jeden z kumpli mi wmawial, ze manieczki to najlepsza muza, myslalem ze go uderze zaraz, albo padne na ziemie ze smiechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 jak kiedys wracalem z torunia pociagiem dosiedli sie do mnie mlodzi ludzie - chlopak z dziewczyna - wygladali normalnie ale jak zaczeli gadac .... Podniecali sie impreza techno, non stop nawijali o dragach, czarnych oczach (ludzie na haju) jak bylo super. koles powiedzial ze najpiekniejszy moment calej imprezy byl jak dj gral jakis utwor zajebisty i nagle zrobil takie przejscie i krzyknal jaaaazzzzdaaaaaaa ...i jak on wtedy zaczal tanczyc nacpany w bialych rekawiczkach i nie widzial nikogo - i sie strasznie gibal wczul sie w muze az go ochroniarz poprosil zeby wyszedl sie przewietrzyc ... Ogolnie nie uzywali slow z tego artu ale podniety psychiczne byly na podobnym poziomie ... czyli koks, techniawa, panienki, browar ... wspominal tez o tym ze jak wracali to momentami zapier... swoim autem, 200km/h ... Bylem w szoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Dokladnie ;] Mnie tez probowali urobic, ale sie nie dalem :P A oni sa niereformowalni i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...