draak Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 A ja myslalem, ze stunnigowana foka to przerobiony focus... heh ;] Smutna nasza (ok, nie nasza, a wiejska) rzeczywistosc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 że też take bydło święta ziemia jeszcze nosi :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 heh. :( ludzie dla wiekszosci ludzi techno to manieczki, i pozniej stereotypy czlowieka sluchajacego techno: dresiarz/nacpany/gwizdki/biale rekawice/odkurzacze na plecach.... dlatego jak sie mnie ktos pyta co slucham mowie "minimal" ... "aha" i wszystko jasne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 dokladnie giusepe jest tak jak mowisz ja zawsze mowie "trance: :-D czego słuchasz? -Techniawek a jakich? -no manieczki : _ F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 http://republika.pl/technokracja_lament/fo...fotki/jazda.jpg "Takich wlaśnie ludzi przez życie prowadzi tylko jedno słowo, magiczne słowo JAZDA...Tego typu ludzi w naszym kochanym kraju jest na całe nasze nieszczęście coraz więcej, wręcz mogę zaryzykować słowo, ze jest to już PLAGA! Przynoszą swoim zachowaniem tylko i wyłącznie wstyd kulturze klubowej. " z http://www.technokracja.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 http://republika.pl/technokracja_lament/fo...fotki/jazda.jpg - o boshe... Ja wlasnie o takich narwancach mowie... Ja bym sie wstydzil w czyms takim na Halloween isc tudziez na jakis bal przebierancow :D A jeszcze w tym sie bawic... (sic!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 szkoda gadać o tej "jedzie". W moim mieście jest właśnie taki club tylko nazywa się inaczej i powiem wam że kupe wiagry się ty podnieca. Ludzie ciągna tam jak mrówki do mrowiska. Pare razy słyszałem co tam graja poprostu szkoda gadać. Jak by jakis nie pełno sprawny tą muzyke robił. Raz na lekcji religii rozmawiałem z kumplem o muzyce a jedne gość z klasy najlepszy muzyka to "i nazwa klubu". On naprawde chyba ma cos ze słuchem że tak gada. Ten klub moim zdaniem to tylko porażka mojego miasta i okolicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 hmm tolerancja ma być - i niechaj się bawią przy swoim techno-polo ale - panofie i panje aus manieczki niestety o tolerancji nie wiedzą, i ich muza zawsze jest da best i musi głośno nap*****ć, przecież jest taka fajna i wszystkim się podoba, wrr!!! @torwald - wyrazy współczucia z powodu sąsiadów. szczęśliwie zakończyłem studia i nie muszę oglądać i słuchać tego czegoś, ale pamiętam swoje ostatnie 2 lata w akademikach - pojawiały się pierwsze niebezpieczne symptomy, jakiś kolo z 1. roku zakochał się w manieczkach, wpadał do nas na imprezy z gwizdkiem, opowiadał coś o manieczkach i fogle, potem zaczęły pod akademik przyjeżdżać opancerzone fury, z nich kolesie z gołymi klatami, trendi łańcuchami i gwizdkami w gębach a do tego kolo założył sobie w pokoju lampę UV i se co weekend w piątek robili sobie w składzie kilku chłopców w pokoju technopolo-party (a w sobotę jeździli do świątyni -czyli manieczek-) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 coś strasznego... lol... buahahaha art rzadzi, JAZDAAAAAAAA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Dzisiaj w nocy, niedaleko mojej miejscowości we wsi Brzozowa (klub Iguana) był największy spęd bydła od kilku miesięcy :lol: Główną atrakcją klubu były "laski" z "Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym" :lol: Cała moja wieś pojechała (poza mną oczywiście) :lol: Bydło bawiło się podobno zajebiście :lol: Był nawet DJ z Ibizy :lol: Ludzie, jak można na tego typu imprezy jeździć :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Wobraź sobie ze mozna. I nawet mozna sie pobawic. Wszystko zalezy od twojego nastawienia i po co tam jedziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 To co ja moge powiedziec. Chodze do klasy z kolesiem ktory jest DJ na Paradzie. Czasami prowadzi audycje Free Your Mind ;]] w piatki o 21. Dzien w dzien, przerwa czy lekcja. Napi#$*#@ ciagle o DJ, jaki nowy beat zrobili i inne ciach!ly. Ciagle o jakis rezydentach i wciska mi dvd z impreze. Jakis protektorow etc. Ogolnie moze nie mowi taki slangiem ja autor tego art. napisal. Ale jak zaczalem sie zlewac ze te gwizdki i biale rek. sa smieszne i glupie ;] To spojrzal na nas z wielka powaga i powiedzial ze to nie odzowny element kazdej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Coz, taka ma pasje- ciezko go za to krytykowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 www.energy2000.pl <---- mieszkam niedaleko, wystarczy w tym artykule pozmieniać słowo Ekwador na Energy i mamy obraz tego co jest w "mieście" Przytkowice pod którymi jest Kraków... :lol: żenada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 NOm niestety sa tacy wiesniacy co sluchaja takiego techno z pola.Jak ja slysze taka muze to mnie krew zalewa.A jak czytalem ten art. o manieczkach to siasc i plakac to jest TOTALNA WIES.tego sie nie da opisac slowami co oni tam robia. Pozdro dla sluchaczy normalnej muzy:D(patrz podpis ;avatar :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Hehe.... i to się rozszerza na coraz m lodsze pokolenia... W mojej klasie 3/4 osób to "manieczkowcy".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 wspolczuje wam, dobrze, ze tam gdzie ja chodze w wolnym czasie nie ma gwizdkow i bialych rekawiczek, nie wiem jak mozna milo spedzic wieczor jak Ci ktos kolo ucha napie***la z gwizdka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Heh widocznie inaczej nie da rady sie bawic przy takiej "muzyce" jak tylko lyknac dropsa, ubrac rekawiczki i starac sie zagluszac to technopolo gwizdkiem =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Heh widocznie inaczej nie da rady sie bawic przy takiej "muzyce" jak tylko lyknac dropsa, ubrac rekawiczki i starac sie zagluszac to technopolo gwizdkiem =] Bo prawde mowiac bez dropsa nieda sie tego sluchac :? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jest technopolo , ale jest tez muzyka techniczna ktorej nie wacham sie okreslic mianem wspanialej np.chillout , ambient . Za bardzo uogolniacie , nie kazdy kto slucha muzyki technicznej jest burakiem , jesli macie odmienne zdanie to wasze prawo , ale przez brak tolerancji i zrozumienia dla czyichs gustow sie stajecie gorsi od tych discopolowcow :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Heh widocznie inaczej nie da rady sie bawic przy takiej "muzyce" jak tylko lyknac dropsa, ubrac rekawiczki i starac sie zagluszac to technopolo gwizdkiem =] Bo prawde mowiac bez dropsa nieda sie tego sluchac :? :wink: kolega mi opowiadal ze kiedys na "densflorze" zauwazyl ze leci w niego rakieta i zaczal uciekac :lol: serio :!: a tak btw. to znam tez takie historie ze po 5 czy tam 8 pigulach nie mozna sie odlac przez jakies 8h :P i to slyszalem od paru osob :roll: wole nie myslec jak sie wtedy czuja... ale co tam liczy sie jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 hehehe jak popije bira taki dropsiarz i nie bedezie lał przez 8 godzin... ehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 www.club-iguana.pl Galeria >>> Andrzejki 2004 Ale paskudy. Ale wieśniaki się cieszą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a kto mowi, ze ambient czy chillout to technopolo :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 disco-polo, hiphopolo, technopolo...a może my już tacy jesteśmy?? :wink: Disco-Polo to teraz dla większości polaków (nawet chołoty, która tego słuchałą) powód do wstydu. Ja myśle że za 10 lat, ci którzy teraz słuchają polskiego HH i techno, też się będą tego wstydzić. PS. Oczywiście nie mówie o wszystkich kawałkach HH i Techno, ale przyznacie szczerze, że znakomita większość poskiego wykonania tej muzyki to syf jakich mało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 hyhy ale odgrzany temat ;) ale dobrze, nie widzialem go wczesniej :D manieczki wymiataja :lol: a i tak metal rulezz :] http://www.bagma.art.pl/forum1/viewtopic.php?t=29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zbieram się z podłogi :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 "My skate'ci nosimy markowe ubrania i obuwie znanych firm jak np. adidas, nike, reebok czy klinik. A metale cieszą się zwykłym podkoszulkiem z nadrukiem owłosionego faceta i trampkami przecenionymi po 9 zł. na rynku bałuckim." ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a kto mowi, ze ambient czy chillout to technopolo :oNo raczej nikt... Chyba, ze ktos nie ma pojecia o czym mowi. Bo to jest bol polskiego spoleczenstwa, ze wszystko co uslysza mowia na to techno, czyli muzyka dresiarzy, itd... (nie bede wymienial bo sami wiecie). A prawda jest taka, ze ci ludzie nie maja zielonego pojeia o prawdziwej muzyce jaka jest tworzona. No ale wlasnei na te opinie zapracowaly manieczki, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ludziska ja mieszkam jakies 15 km od Manieczek! bylem tam moze piec razy na jakies 10 lat! z tego co pamietam to kiedys to moze nawet bylo fajne miejsce! moze wybiore sie po swietach to zdam relacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...