gambas Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Ludzie pomóżcie??Co wybrać lepiej nowego Liteona z prędkością mniejszą czy LG z większą?? Słyszałem że wadą Liteona jest dość długie zakańczanie sesji... oraz że środek jest zrobiony z plastiku (Teac metalowe wnętrze) więc nie za długo pochodzi..Czy ktoś kto ma Liteona i używa go choć parę miesięcy opisze jak się go użytkuje..Proszę o komentarz... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 stary bierz liteona ale 32x !!!!!! jest zajebista bo jako nie liczna (jedynie plextor 40X) potrafi nagywac secure ROMa II i inne nowe systemy a kosztuje niewiele wiecej niz ta 24.... sam mam i jest QL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Do mnie dzisiaj przyjechaly 2 trzydzieskidwojki (2 dla qmpla - ale on bedzie w miescie dopiero za tydzien wiec narazie jest w mojej dyspozycji :D). Wlasnie testuje symultaniczne wypalanie z safedisciem :P i jak narazie wszytko dziala pieknie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambas Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Wszystko ok ale z tego co wiem to LiteOn 32x nie nagrywa płyt 99 minut... z resztą jest tak jak mówicie..Czy to ważne tak aby nagrywał płytki 99 minutowe czy to poprpstu olać i nastawić się na przechodzenie zabezpieczeń??Securom2?? Czy safe disk2.51??? :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 pewno ze zabezpieczenia :) ale moj Liteonik nagrywa wszystko wiec nie boj zaby:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambas Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 nawet płyty 99 minut??i może je otwarza co??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 8) sam nie mam tej 32 liteona, ale jeśli wierzyć cdrinfo.pl (a ja im wierzę) - to liteon nagrywa i czyta 99 min. Ja mam 24 i jeśli chodzi o opinię to jest ok, co do długiego zamykania sesji - bzdura, nagrywa bardzo szybko. Co do wytrzymałości - 2 lata gwarancji wystarczą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek b Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 potwierdzam powyższą odpowiedź. mam 24/10/40 safe disc 2 bez problemu ( trochę dłużej trwało czytanie płyty, ale mi to nie przeszkadza) pdr tomek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Moj Liteon 24x10x40 jest swietny szybko plyty wypala i nie ma problemow z plytkami 99 minut :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...