Skocz do zawartości
gambas

Liteon 24x10x40 czy LG 32x10x40 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie pomóżcie??Co wybrać lepiej nowego Liteona z prędkością mniejszą czy LG z większą?? Słyszałem że wadą Liteona jest dość długie zakańczanie sesji... oraz że środek jest zrobiony z plastiku (Teac metalowe wnętrze) więc nie za długo pochodzi..Czy ktoś kto ma Liteona i używa go choć parę miesięcy opisze jak się go użytkuje..Proszę o komentarz...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie dzisiaj przyjechaly 2 trzydzieskidwojki (2 dla qmpla - ale on bedzie w miescie dopiero za tydzien wiec narazie jest w mojej dyspozycji :D). Wlasnie testuje symultaniczne wypalanie z safedisciem :P i jak narazie wszytko dziala pieknie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ok ale z tego co wiem to LiteOn 32x nie nagrywa płyt 99 minut... z resztą jest tak jak mówicie..Czy to ważne tak aby nagrywał płytki 99 minutowe czy to poprpstu olać i nastawić się na przechodzenie zabezpieczeń??Securom2?? Czy safe disk2.51??? :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8) sam nie mam tej 32 liteona, ale jeśli wierzyć cdrinfo.pl (a ja im wierzę) - to liteon nagrywa i czyta 99 min. Ja mam 24 i jeśli chodzi o opinię to jest ok, co do długiego zamykania sesji - bzdura, nagrywa bardzo szybko. Co do wytrzymałości - 2 lata gwarancji wystarczą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...