natafka Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Konkretnie. Włączam gg, wyskakuje komunikat "obecne ustawienia zabiezpieczeń uniemożliwiają uruchamianie formatów ActiveX na tej stronie.W wyniku tego strona nie może być wyświetlywana poprawnie". Co z tym zrobić, bo mam z tym prolem. Troche mi przeszkadza, bo np. jak rozmawiam z kimś na gg, to nie przesuwa mi się ten pasek w oknie rozmowy i muszę to robić ręcznie. Trochę to denerwuje. MAcie jakieś propozycje? Szukalam w opcjach netu, i nie znalazłam. Udało mi się raz to zlikwidować gdy zainstalowałam jave ale po nastepnym resecie kompa znowuż wystąpiło. No i niewiem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 W opcjach IE w "zabezpieczeniach" masz opcje związane z słynnym ActiveX. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 możesz użyć xpantyspy i tam są opcje java i activex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...