Slayer Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Napiszcie jakie gry posiadają taki soundrack :) Tylko nic słabszego niż było na płycie z Quake 2 ;) JA wiem, że w GTA:VC był jeden utwór Slayera- Raining Blood :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 ED HUNTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 nfs:u,u2 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 W NFS:U-U2 był jakiś metal?!!!! O_o A no był- "New Metal" :evil: Ja mówię o siekanie, a nie o muzyce rażącej jak dzieci z Czernobyla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 W NFSU był jakiś lipny hardcore i inne takie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Hmm, Doom3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 W NFSU był jakiś lipny hardcore i inne takie... Raczej numetal, hardcore to np.: Heaven Shall Burn Ale pytanie trudne. Chyba nie było takich gier zbyt wiele. W Postalu 2, w demie przynajmniej, był jeden kawałek podchodzący pod grind. No i Gta: Vice City był Slayer, Judas Priest, Anthrax, Megadeth itd. Problem w tym że co lepsze kapele nie są zainteresowane zamieszczaniem swojej muzy w grach. Aha no i w Tony Hawk's Underground 2 był jeden kawałek Lamb Of God. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Raczej numetal, hardcore to np.: Heaven Shall Burn :oops: :oops: Przepraszam :lol: :wink: W Tony Hawk 3 był chyba kawałek Motorhead - The Game. Tak samo w WWE RAW jest Motorhead ale tytułu nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 A Painkiller? Na zakończenie masz tytułowy utwór Mecha. Poza tym muzyka w grze też jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 W NFSu2 macie metal? Ja tam widze tylko Rise Against ktore dla nieswiadomych jest punk rockiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 W NFSu2 macie metal? Ja tam widze tylko Rise Against ktore dla nieswiadomych jest punk rockiem :) i jeszcze jakies rzężenie co ma imitować black/hardcore? :evil: jezeli dobrze mi sie zdaje to w GTA:vice city leciał jeszcze IRON MAIDEN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 tzn uwazasz punk rock za imitacje black/hardcore? Czy mowisz ze w nfs byla jeszcze jakas imitacja? Bo to zalezy jak kto zinterpretuje twoja wypowiedz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 http://www.mudvayne.com/calm/determined.html czyli ten utwor ktory jest w nfs:u2 to nie metal ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 A Painkiller? Na zakończenie masz tytułowy utwór Mecha. Poza tym muzyka w grze też jest ok. Nawet mam vinyl Mecha "Tasmania" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 JA wiem, że w GTA:VC był jeden utwór Slayera- Reign Blood :twisted:Tak dla sprostowania. Tytuł piosenki to Raining Blood, a tytuł albumu, na którym znajduje sie owy song to Reign In Blood ('86). A co do samego tematu to na ost z THPS4 było Iron Maiden - The Number of the Beast oraz AC/DC - TNT no i z numetalu to SOAD - Shimmy. Caramgeddon II miał na soundtracku chyba Iron Maiden - Aces High. (...) jezeli dobrze mi sie zdaje to w GTA:vice city leciał jeszcze IRON MAIDEN... A ściślej Bring Your Daughter To The Slaughter. ED HUNTER To mnie wymiotło buehehe :> podstawa tej gry to muzyka choc sam gameplay byl mierny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 SIMS 2 wystarczy wlaczyc muze na HIFi (serio ;D) masz jeden kawalek dla przykladu: http://yrc.republika.pl/File00002.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 (...) jezeli dobrze mi sie zdaje to w GTA:vice city leciał jeszcze IRON MAIDEN... A ściślej Bring Your Daughter To The Slaughter. A dokładniej to: 2 Minutes to Midnight :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 (...) jezeli dobrze mi sie zdaje to w GTA:vice city leciał jeszcze IRON MAIDEN... A ściślej Bring Your Daughter To The Slaughter. A dokładniej to: 2 Minutes to Midnight :twisted: :twisted: :twisted: Tej rzeczywiście. Sprawdzilem ost :oops: Juz dawno w to gralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 hmm...rpzeiceż w nfsu2 jest ministry - a to industrial metal jest chbya :] a skindred? moimz daniem ciekawa kapela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 hmm...rpzeiceż w nfsu2 jest ministry - a to industrial metal jest chbya :] a skindred? moimz daniem ciekawa kapela... To jest industrial metal: http://www.redharvest.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...