Micuel Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Gdzie i czy w ogóle jest w Rybniku sklep z produktami np. Zelmana i gdzie wy mieszkańcy Rybnika i okolic zaopatrujecie się w dobry sprzęt overlclockera :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Gdzie i czy w ogóle jest w Rybniku sklep z produktami np. Zelmana i gdzie wy mieszkańcy Rybnika i okolic zaopatrujecie się w dobry sprzęt overlclockera :?:W Habarze mogą sprowadzić wszystko, podobnie w K-Techu. W K-techu lepsze ceny i miła obsługa :) (ładna blondynka) Od ręki to raczej Zalmana nie dostaniesz. Ja zazwyczaj zamawiam w 4MAX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Znalazłem dość dobry i tani sklep z takimi rzeczami w Rybniku to ElCom (polecam go nie tylko ze względu że jego włascicielem jest moj kolega ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Znalazłem dość dobry i tani sklep z takimi rzeczami w Rybniku to ElCom (polecam go nie tylko ze względu że jego włascicielem jest moj kolega ;))Możesz napisać gdzie on jest, bo nie wiedziałem o istnieniu takiego skelpu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Na skrzyżowaniu chyba Chrobrego i 3maja (Niedaleko placu wolności) A sklep jest nowy istnieje od wrzesnia i jest w kiepskim miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...