ravenclaw Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 No wiec mam gf2 Ti 64MB DDR i TV-out ale TV-out nie dziala nie wykrywa telewizora i nie wiem dlaczego jak go kupilem i mi go w sklepie stery zainstalowali to dzialal a teraz niet:( Odkad przeinstalowalem system i co mam robic probowalem na ich sterach na wszystkim i nic nie dzialaja czy mozna cos na to zaradzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 No wiec mam gf2 Ti 64MB DDR i TV-out ale TV-out nie dziala nie wykrywa telewizora i nie wiem dlaczego jak go kupilem i mi go w sklepie stery zainstalowali to dzialal a teraz niet:( Odkad przeinstalowalem system i co mam robic probowalem na ich sterach na wszystkim i nic nie dzialaja czy mozna cos na to zaradzic? a jaki masz system?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Jedna rzecz, nie widzi TV-Out w opcjach karty graficznej? Jeżeli o to idzie, to będzie działać, jak podłączysz telewizor do wyjścia, bo inaczej to w ogóle TVO jest niewidoczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Jedna rzecz, nie widzi TV-Out w opcjach karty graficznej? Jeżeli o to idzie, to będzie działać, jak podłączysz telewizor do wyjścia, bo inaczej to w ogóle TVO jest niewidoczne. ale jaki masz system ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Ja mam Win98SE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 wyjscie tv uruchomisz przez program tvtool, a takie "klopoty" jak ty maja wszyscy urzytkonicy tej karty i ja tez. poprostu ta karta tak ma i juz. milej zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 www.tvtool.de Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Dzięki za pocieszenie właśnie sciagam ten program z dzięki:) Mam nadzieje że zadziała idę próbować:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...