reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Waga niewazna :) Tylko o wymiary/rozmiary mi chodzi A co myslicie o PewerHead Pro 4 / 1800 l/h , cena 130 zl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Waga niewazna :) Tylko o wymiary/rozmiary mi chodzi A co myslicie o PewerHead Pro 4 / 1800 l/h , cena 130 zl ? Fajna, ale ona musi się dość mocno grzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Waga niewazna :) Tylko o wymiary/rozmiary mi chodzi A co myslicie o PewerHead Pro 4 / 1800 l/h , cena 130 zl ? Fajna, ale ona musi się dość mocno grzać. Nie podali mocy tej pompy, nie umie gdzie indziej tego znalezc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Reed ja Ci wymiarów nie podam ale PH 802 mieści się do pojemnika Mate'a 1.7L. Wiem bo tak właśnie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Reed ja Ci wymiarów nie podam ale PH 802 mieści się do pojemnika Mate'a 1.7L. Wiem bo tak właśnie mam. Wlasnie o to mi chodzilo :) THX Mateoosh :) BTW, zostaje tam jeszcze troszke miejsca na wode ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Reed ja Ci wymiarów nie podam ale PH 802 mieści się do pojemnika Mate'a 1.7L. Wiem bo tak właśnie mam. Wlasnie o to mi chodzilo :) THX Mateoosh :) BTW, zostaje tam jeszcze troszke miejsca na wode ? Zostaje i wszystko jest git 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Kliknijcie fote i zobaczcie ceny "gdzie indziej" 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 88x72x60 - to są wymiary korpusu z silnikiem do tego dochodzi dolna część i uszczuplona przezemnie pompka ma wymiary 88x109x60. z założoną dolną częścią środkowy wymiar wzrasta o jakieś 15 mm a z złożoną przejściówką 30mm na 17 mm o dodatkowe 3 cm (nie chce mi się wyciągać tej końcówki podaje ostatni wymiar "na oko"). Mam nadzieje, że wyczerpałem temet wymiarów 802. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Waga niewazna :) Tylko o wymiary/rozmiary mi chodzi A co myslicie o PewerHead Pro 4 / 1800 l/h , cena 130 zl ? HAA546, Pro-4000, 422gph, up to 50gals and up. HAA548, Pro-5000, 937gph, up to 75gals and up. to jak iść na maxa to może pro500. Wydajność ok. 4000l/h A dzwoniłem do colisy by się dowiedzieć o moc tych powerheadów i jutro ma mi gość wysłać na maila dane tych pompek... Bo nawet na stronei producenta nie ma o tym wspomniane, ba nawet nie ma takich modelów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 a czy mozna powiedziec cos dobrego o pompkach maxi-jet aquarium system - te same co mozna je u 'mata' kupic? no i moje pytanie - wc w obiegu zamknietym - jak zrobic cokolwiek by sygnalizowalo obieg wody w obiegu. chcialbym wiedziec czy woda w obiegu poplynela lub czy stanela - ze swojego doswiadczenia wiem ze pompka przy starcie potrafi sie czasem zawiesic - czy ktos probowal juz rozwiazac ten problem? tomasir>> mozesz podac jakies namiary na twoj "stragan" 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 jeszcze jedna sprawa. moze ktos powie mi jak to jest z ta wydajnoscia. obecnie korzystam z pompki fontannowej jakiejs tam (zdjecie na www) i napisane jest tam ze ma ona wydajnosc 600l/h. a ja kiedys z nudow wzielem szlauch i zmierzylem jak mi szybko wode z wiadra wyciagnie. jakbym nie mierzyl i nie kombinowal to po przeliczeniu wychodzi 180l/h. i co z tym fantem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 88x72x60 - to są wymiary korpusu z silnikiem do tego dochodzi dolna część i uszczuplona przezemnie pompka ma wymiary 88x109x60. z założoną dolną częścią środkowy wymiar wzrasta o jakieś 15 mm a z złożoną przejściówką 30mm na 17 mm o dodatkowe 3 cm (nie chce mi się wyciągać tej końcówki podaje ostatni wymiar "na oko"). Na zdjęciu podałem pełne wymiary (bez mocowania pompki). Po zdemontowaniu zbędnych części wymiary są takie, jak podał Lubmich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 "lufę" tej pompki proponuje obrucić o 180 stopni w stosunku do kierunku pokazanego na zdjęciu - znów oszczędza się miejsce. Niestety trzeba wtedy przyciąć wlot powietrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Tez o tym myslalem, w koncu wlot powietrza nie jest do niczego potrzebny i mozna go sciac i zakleic. Jednak w przypadku mocowania pompki do scianki pojemnika moze byc problem z zaginaniem weza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...