Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Waga niewazna :)

Tylko o wymiary/rozmiary mi chodzi

A co myslicie o PewerHead Pro 4 / 1800 l/h , cena 130 zl ?

Fajna, ale ona musi się dość mocno grzać.

Nie podali mocy tej pompy, nie umie gdzie indziej tego znalezc :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

88x72x60 - to są wymiary korpusu z silnikiem do tego dochodzi dolna część i uszczuplona przezemnie pompka ma wymiary 88x109x60. z założoną dolną częścią środkowy wymiar wzrasta o jakieś 15 mm a z złożoną przejściówką 30mm na 17 mm o dodatkowe 3 cm (nie chce mi się wyciągać tej końcówki podaje ostatni wymiar "na oko"). Mam nadzieje, że wyczerpałem temet wymiarów 802.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waga niewazna :)

Tylko o wymiary/rozmiary mi chodzi

A co myslicie o PewerHead Pro 4 / 1800 l/h , cena 130 zl ?

HAA546, Pro-4000, 422gph, up to 50gals and up.

HAA548, Pro-5000, 937gph, up to 75gals and up.

to jak iść na maxa to może pro500. Wydajność ok. 4000l/h

A dzwoniłem do colisy by się dowiedzieć o moc tych powerheadów i jutro ma mi gość wysłać na maila dane tych pompek...

Bo nawet na stronei producenta nie ma o tym wspomniane, ba nawet nie ma takich modelów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy mozna powiedziec cos dobrego o pompkach maxi-jet aquarium system - te same co mozna je u 'mata' kupic?

no i moje pytanie - wc w obiegu zamknietym - jak zrobic cokolwiek by sygnalizowalo obieg wody w obiegu. chcialbym wiedziec czy woda w obiegu poplynela lub czy stanela - ze swojego doswiadczenia wiem ze pompka przy starcie potrafi sie czasem zawiesic - czy ktos probowal juz rozwiazac ten problem?

tomasir>> mozesz podac jakies namiary na twoj "stragan" 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedna sprawa.

moze ktos powie mi jak to jest z ta wydajnoscia. obecnie korzystam z pompki fontannowej jakiejs tam (zdjecie na www) i napisane jest tam ze ma ona wydajnosc 600l/h. a ja kiedys z nudow wzielem szlauch i zmierzylem jak mi szybko wode z wiadra wyciagnie. jakbym nie mierzyl i nie kombinowal to po przeliczeniu wychodzi 180l/h.

i co z tym fantem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

88x72x60 - to są wymiary korpusu z silnikiem do tego dochodzi dolna część i uszczuplona przezemnie pompka ma wymiary 88x109x60. z założoną dolną częścią środkowy wymiar wzrasta o jakieś 15 mm a z złożoną przejściówką 30mm na 17 mm o dodatkowe 3 cm (nie chce mi się wyciągać tej końcówki podaje ostatni wymiar "na oko").

Na zdjęciu podałem pełne wymiary (bez mocowania pompki). Po zdemontowaniu zbędnych części wymiary są takie, jak podał Lubmich.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...