ufo.terror Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 witam! kto mi powie od czego jest ta chlodniczka: zdjecia na www.macey.friko.pl z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Nysa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jak ona wygląda 8O To pewnie nysa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 he he lepiej wyglada niz nowka sztuka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 NO WAY! Nysa jest dużo dłuższa, ma dzielony jeden zbiornik i rurki po jednej stronie oraz konstrukcję żaberek taką jak ładzianka. Prędzej to żuk, ale nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Faktycznie to nie nysa, nysa leży obok mnie i czeka na kupca ;) Żuk to też na 100% nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 hm no to co to moze byc? i za ile mniej wiecej to sprzedam jak wyczyszcze i wyprostuje finy? (juz zaczalem czyscic :). jest szczelna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Chyba trochę ci zejdzie zanim doprowadzisz to do dobrego stanu bo jeszcze tak paskudnej nagrzewnicy nie widziałem. Jak nad nią popracujesz to może z 60zł weźmiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 proste jak drut to jest zuk albo cos kolo tego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 warszawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Gosciu nie warto. Sadze ze nigdy nie doprowadzisz tego do uzytecznosci :)... Po prostu ona juz swoje przezyla ktos nia rzucal itd... Poszukaj czegos lepszego z ta nie warto sie meczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 hmmm po tej nagrzewnicy juz duzo nie zostało.... mysle ze za 60zł sie nie opłaca jej czyscic, bo pracy bedzie duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 dokladnie nie oplaca sie daj sobie spokoj he he chyba ze to zabawa na zimowe wieczory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 spoko goscie, juz nie takie finy prostowalem :). mam swoj sposob :P. wkoncu jak mam za free chlodniczki ze zlomu to czego mam sie nie pobawic? :D. tylko chcialem sie dowiedziec za ile ona jest. a jesli za 60 zl to mi sie to oplaca bo wtedy sobie doloze i kupie ram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...