topcat Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Nie wiem gdzie indziej o tym napisac, wiec pisze tutaj. Mam pytanie odnosnie kupowania w sklepach internetowych, mianowicie jesli np chcialbym kupic wiatraczki w takim sklepie, to czy dostatecznie sa one przez taki sklep zabezpieczane na wypadek uszkodzen w czasie transportu. Chodzi mi glownie o to czy moge miec pewnosc, ze wiatraczek dotrze do mnie caly a nie np z polamanymi czesciami jakimis ? Ma ktos jakies doswiadczenie w tej kwestii, kupowal cos w trakich sklepach i moglby sie na ten temat wypowiedziec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Ja kupuje w sklepach internetowych od paru lat. Na poczatku tez sie dygałem czy wszystko będzie dobrze Kupuje w sklepach barwkomp.pl sirius.pl arest.pl Paczka jest opakowana w specjalne folie antywstrząsowe i antystatyczne. Przez neta miałem już 20 wysyłek i zawsze częśc była cała działała bezproblemowo. w ten sposób złożyłem kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 polecam :) wszystko pięknie zapakowane tylko że potem trzeba to rozpakować :( , ale przynajmniej jest sprawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 nie bój żaby :wink: wszystko jest ok! ja kupuje w cooling.pl i w esc.pl i wszystko jest pięknie zapakowane i zabezpieczone! pierwsza klasa!! a do tego kupowanie przez net to jaki komfort! taniej , nie musisz chodzic po sklepach i szukac sprzętu a tylko sobie siedzisz w domku i czekasz az kurier przyjdzie z paczuszką:) pozdrawiam i zycze udanych zakupów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topcat Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 dzieki wszystlim za swoje odpowiedzi, przekonaliscie mnie ze nie ma obaw, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...