Hunter166 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Mam problem nie moge podkrecić swojej karty graficznej GeForce FX 5200.Próbowałem przez sterowniki ale nie da rady. :?: Co mam zrobic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 FX 5200 nie podkręcają sie :P . A tak serio ściągnij program riva tuner , poszperaj na forum co i jak i na pewno uda się podkręcić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Probowalem przez rive ale tez nie moge podkrecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 jaka masz dokladnie grafe , jakie stery czy badałes inne , jak podkrecasz ? sejvujesz zmiany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 GeForce FX5200Gigabyte 128MB DDR 64 bit.A sterowniki mam najnowsze 66.93 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_baron Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mam ten sam problem tylko ze mam 128 Mb DDR 128 bit pomocy co robic ??? w RIVATUNEr nie da sie odblokowac opcji do krecenia jest nieaktywna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Dlatego podkręca się Power Stripie :P Wszystko działa, sam sprawdzałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 w RIVATUNEr nie da sie odblokowac opcji do krecenia jest nieaktywna W RT są 2 opcje podkrecania sprzętowa i przez stery i ta przez stery działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 U mnie przez stery tez cos niedzial!!.Niewiem dlaczego tak jest??Tylko chyba jest tak u mnie!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Wiem chyba w czym tkwi problem wchodzac do O/C poprzez stery macie nie mzoecie nic zrobic z suwakami zaznaczcie opcje "Enable driver level hardware overclocking".Nastepnie wyswietli sie wam okno majace 3 zakladki REBOT NOW (odblokuje sie krecenie poprzez stery ale trzeba uruchomic kompa ponownie) DETECTED NOW(-||- nie trzeba uruchamiac kompa ponownie) CANCEL(nie trzeba tlumaczyc:D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_baron Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 No to jak to zrobic przez stery??? bo ja juz nie kapuje??? <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...